32 gadus vecā aktrise atklāj, ka zaudējusi lomu, jo bijusi «par vecu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Olīvija Vailda (Olivia Wilde) atklājusi, ka neesot izturējusi atlasi uz Leonardo di Kaprio sievas lomu filmā «The Wolf of Wall Street» («Volstrītas vilks»), jo uzskatīta par pārāk vecu. Vailda pašlaik ir 32 gadus veca. Viņa ir deviņus gadus jaunāka par di Kaprio, kurš tagad ir 41 gadu vecs.

Radio personība Hovards Sterns intervijā Vaildai uzdeva jautājumu, vai viņa kādreiz nav ieguvusi lomu tāpēc, ka ir tai par pievilcīgu. «Nē, nedomāju gan,» atbildēja Vailda. «Smieklīgākā atruna bija tāda, ka esmu pārāk izsmalcināta. Nodomāju, ka tas nu gan ir jauki, tāds iemesls man patīk.»

«Taču vēlāk es uzzināju, ka tas patiesībā nozīmē, ka esmu par vecu. Es gribētu izveidot sarakstu ar tulkojumiem - ko Holivudas aģenti saka un ko tas patiesībā nozīmē,» viņa pajokoja.

Vēlāk intervijā Vailda atklāja, ka tā bijusi 2013. gada melnā komēdija «The Wolf of Wall Street». Vailda pretendēja uz di Kaprio spēlētā varoņa Džordana Belforta sievas Naomi lomu. To ieguva austrāliešu aktrise Margo Robija (Margot Robbie), kura filmas iznākšanas laikā bija 23 gadus veca.

«Es gribēju teikt, ka jāuzticas notiekošajam, jo beigu beigās es ieguvu savu sapņu darbu seriālā «Vinyl»,» Vailda vēlāk tvītoja.

Vailda spēlē režisora Mārtina Skorsēzes un mūziķa Mika Džegera seriālā «Vinyl» par mūzikas industriju 70. gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu