Foto: Haidena Panetjēra grūtniecības laikā pieņēmusies svarā par 20 kilogramiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Haidena Panetjēra gaida savu pirmo bērnu un nekautrējas publiski runāt par svaru, sieviete paziņo, ka grūtniecības laikā ir pieņēmusies svarā par divdesmit kilogramiem un, tā kā viņa ir maza auguma, tad izskatās kā bumba.

Sportista Vladimira Kļičko līgava aktrise Haidena Panetjēra grūtniecības laikā ir ļoti pieņēmusies svarā un par to nekaunas.

Sieviete ēd visu, ko vēlas, neievēro diētas un, ja ir vajadzīgs, pat nakts laikā viņas mīļotais dodas uz veikalu iegādāties to, ko sakārojas viņa mīļotajai.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise uzskata, ka tik ļoti pieņēmusies svarā, pateicoties viņas sportiskajai pagātnei, jo muskuļu bāze bija vēl saglabājusies un, skraidot apkārt ar daudziem liekiem kilogramiem, rodas muskuļi, kuri tos satur.

Foto: TT NYHETSBYRN

Haidena nepiekrita Kļičko iecerei apprecēties pirms meitiņas nākšanas pasaulē, jo nevēlas ar milzīgu vēderu baltā līgavas kleitā ripot pa baznīcu pie Vladimira.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu