Ar ballīti tuvinieku lokā grupa «Bastards» prezentē ilgi gaidīto albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11. martā klubu «9.Vilnis» piepildīja rokmūzikas skaņas, grupa «Bastards» prezentēja jauno albumu «Sirdspuksts aiz sienas», kā arī prezentēja pirmo grupas videoklipu dziesmai «Dvēsele».

Grupa «Bastards» radās jau 1983.gadā. Drīz vien grupa pārtrauca savu darbību, bet 2016.gadā ar jaunu sastāvu atgriezās un prezentēja ne tikai albumu, bet arī pirmo videoklipu.

Prezentācijā viesu lomā uzstājās «Ran into the stars & Jānis Uplejs», kā arī grupa «Triānas parks», kas lieliski iesildīja publiku pirms vakara galvenā notikuma, grupas «Bastards» koncerta.

Pasākumu īpašu padarīja arī grupas dibinātāja Aivara Rakovska dzimšanas diena, kuru sveikt trīskāršajos svētkos ieradās draugi, mūziķi, ģimenes locekļi, padarot svētku vakaru īpašu.

Pēc koncerta viesiem bija iespēja novērtēt grupas jauno videoklipu dziesmai «Dvēsele», kurš tieši tāpat kā pats koncerts saņēma milzīgas ovācijas.

Koncertu vēroja un ar ovācijām un aplausiem atbalstīja tēti abas viņa meitas, grupas «Triānas parks» soliste Agnese un jaunākā meita Katrīna, kura bija ieradusies kopā ar savu mīļoto cilvēku.

Tāpat nevarēja nepamanīt jubilāra sievas Anitas lepnuma pilno skatienu, vērojot vīra uzstāšanos.

Pasākumu ģimenisku padarīja arī citu grupas biedru ģimenes locekļu klātbūtne, kuri ar skaļām ovācijām un aplausiem atbalstīja muzikālo apvienību.

Pēc pasākuma oficiālās daļas viesiem bija iespēja baudīt svētku kliņģeri un sveikt gan visu grupu, gan vēlēt daudz laimes Aivaram dzimšanas dienā.

Pasākumu vēroja dziedātāja Laura Raila, grupa «Triānas parks», kā arī grupas «Aarzemnieki» solists Jorans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu