Žurnāla «L'Officiel Latvija» modīgā ballīte pulcē sabiedrības krējumu (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Rīgas modes nedēļas ietvaros notiek dažādas modīgas ballītes, un kas gan tā būtu par modes nedēļu, ja tajā nebūtu glancētā, stilīgā žurnāla «L'Officiel Latvija» rīkota pasākuma.

30. oktobra vakarā noskatoties visas modes skates, kuras piedāvāja Rīgas modes nedēļa zīmolu veikalā «Podium», viesi devās uz populāro un grezno viesnīcu «Grand Palace hotel», kur notika žurnāla «L'Officiel Latvija» ballīte.

Uz pasākumu nevarēja ierasties ikviens viesis, kurš to vēlējās, cilvēki īpašajā ballītē tika laisti iekšā pēc īpaša saraksta un netika pieļauti nekādi izņēmumi.

Vakars sākās uzreiz ar ballītes naglu, modes dizainera Ata Artemjeva modes skati, kura viesos radīja izbrīnu, jo tika demonstrēti ļoti maz tērpu un skate atstāja mazuma piegaršu. Cik ļoti viesi bija sajūsmināti par pašiem tērpiem, tik ļoti vīlušies viņi bija, jo tērpu bija tik maz.

Izrādās, par Ata Artemjeva mārketinga lietām ir sākusi rūpēties leģendārā hokejista Artūra Irbes meita Anita Irbe, kura pirms tam sadarbojās ar zīmolu «QooQoo».

Skati vēroja daudz dažādu slavenību, uzņēmēji un miljonāri, cilvēki, kuri reti kad apmeklē šāda tipa saviesīgus pasākumus.

Pēc skates viesi mierīgā atmosfērā varēja baudīt šampanieti un garšīgas uzkodas, par kurām parūpējās viesnīcas bārmeņi un šefpavārs.

Viesi nesteidzās doties mājās un palika viesnīcā, lai baudītu ceturtdienas vakaru, kā gan citādi, par viesu labsajūtu nepārtraukti apvaicājās un parūpējās viesnīcas dvēsele Sveta Loeva.

Modes blogere Līga Zemture, aktrises Agneses Zeltiņas māsa Lauma un viena no mākslas kafejnīcas «Dali» īpašniecēm Jeļena Ušakova vēl trijos naktī nodevās dejām un jautrībai.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu