Rokgrupa «Bastards» prezentē albumu «Sirdspuksts aiz sienas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Piektdienas vakarā atpūtas klubā «9.vilnis» mūziķa Aivara Rakovska dibinātā grupa «Bastards» prezentēja savu 25 gadu garumā veidoto dziesmu albumu «Sirdspuksts aiz sienas». Kā viesi «Bastarda» albuma prezentācijas pasākumā piedalījās «Triānas parks» un «Ron Into the Stars & Jānis Uplejs».

Dziesmu albums tapis pamazām, ļoti ilgā laika posmā. Teksta, mūzikas un vārdu autors ir Rakovskis, un viņš pats arī producējis un aranžējis grupas albumu.

Albums «Sirdspuksts aiz sienas» veidots klasiskā 80. un 90. gadu rokmūzikas stilā, ko vokālists Renārs Mastiņš dēvē par «veco labo latviešu roku», bet domājams, ka nākamajos grupas muzikālajos izpildījumos būs sagaidāmi daudzi pārsteigumi.

«Triānas parks»
«Triānas parks» Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Grupas vēstures pirmsākumi meklējami jau 1983. gadā, bet patlaban grupā darbojas pavisam jauns sastāvs. 2005. gadā, mainoties grupas sastāvam, kad grupai kā vokāliste pievienojās Rakovska meita Agnese Rakovska, nedaudz izmainījās arī grupas muzicēšanas stils, un jaunais projekts tika nosaukts par «Triānas parku». Pirms pāris gadiem Aivara un «Triānas parka» ceļi pašķīrās, un tobrīd tika nolemts atjaunot grupu «Bastards».

«Bastards» ir viena no pirmajām latviešu smagā roka komandām, kas aktīvi nav muzicējusi vairāk nekā desmit gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu