Kardašjanas kailfoto seko daudzas seksīgas atbildes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Mūziķa Ozija Osborna sieva Šārona (Sharon Osbourne) iedvesmojusies no aktuālā kailselfiju buma un sociālajos tīklos publicējusi savu versiju pēdējā laika apspriestākajam selfijam internetā - Kimas Kardašjanas kailfoto.

Šārona sociālajā vietnē «Instagram» publicējusi fotogrāfiju, kurā, intīmās vietas piesedzot ar melniem kvadrātiem, kaila redzama pie spoguļa.

«Kim, tu mani iedvesmoji,» pie foto vēsta 63 gadus vecā Osborna.

Atgādinām, ka realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana 7.martā «Instagram» publicēja foto, kurā pozē kaila. Šis attēls izraisīja vētru sociālajos tīklos, kur vairākas pasaules slavenības nosodīja šādu Kimas rīcību.

Pati Kardašjana ar šādas fotogrāfijas publicēšanu centusies parādīt, ka lepojas ar savu augumu.

Osborna nav vienīgā, kura šādā veidā iedvesmojusies no Kardašjanas. Sociālajos tīklos līdzīgas fotogrāfijas publicējušas arī Kimas pusmāsa Kailija Dženere, modele un aktrise Kortnija Stodena (Courtney Stodden), kā arī interneta jokdari, kuri vēlējušies pasmieties par šo foto.

Foto: Instgram
Kailija Dženere
Kailija Dženere Foto: Instagram
Kortnija Stodena
Kortnija Stodena Foto: Instagram

Arī satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) publicējusi kailselfiju. «What to wear tonight? #PFW» («Ko lai šovakar velk?»), viņa uzrakstījusi komentāru pie foto, kurā koķeti lūkojas spogulī.

Emīlija Rataikovski  (Emily Ratajkowski)
Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) Foto: Instagram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu