Zvaigznes, kuras krāpušas savas sievas un kurām tika piedots

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Laulātā drauga neuzticība ir viens no izplatītākajiem iemesliem, kāpēc tiek šķirtas laulības. Arī zvaigznes, kuras ir precējušās ar seksīgām, skaistām, panākumus gūstošām sievietēm, kuras ir daudzu vīriešu sapnis, nespēj būt uzticīgas.

Deivids Bekhems 2004.gadā krāpis sievu Viktoriju Bekhemu un stila ikona viņam to piedevusi.

Aktieris Metjū Broderiks 2008.gadā krāpis savu sievu aktrisi Sāru Džesiku Pārkeri un pēc ilgām pārdomām sieviete nolēma vīrietim dot otro iespēju.

Dziedātājs Džastins Timberleiks izrāda daudz mīlestības un uzmanības sievai, aktrisei Džesikai Bīlai, bet 2010.gadā pāris pat sāka dzīvot atsevišķi, jo presē parādījās intervijas ar Džastina sānsoļiem. Mākslinieks veltīja lielas pūles, lai atgūtu savu sievu.

Seksīgā dziedātāja Fērgija piedeva vīram aktierim Džošam Duhamelam seksu ar striptīza dejotāju pāris mēnešus pēc pāra laulībām.

Arī modele Žizele Bundhena piedeva savam vīram, futbola zvaigznei Tomam Bredijam krāpšanas faktu, sieviete vairakkārt šaubījusies par vīrieša uzticību un reiz pieķēra to melos. Meli gandrīz maksājuši sportistam viņa laulību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu