Paziņotas šā gada "Emmy" balvu nominācijas (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta Video

Losandželosā paziņotas šā gada "Emmy" balvas nominācijas. Seriāls "30 Rock" nominēts 22 "Emmy" balvām, tai skaitā labākā komēdiju seriāla kategorijā, bet sešdesmito gadu drāma "Mad Men" tikusi pie 16 nominācijām, pretendējot uz balvu labākās drāmas kategorijā.

Kopā ar seriālu "Mad Men" labākā dramatiskā seriāla balvai nominēta tiesu drāma "Damages", seriāls "Breaking Bad", "House" ("Doktors Hauss"), seriāls par slepkavu maniaku "Dexter", kā arī populārais seriāls "Lost" ("Pazudušie").

Komēdiju seriālu kategorijā tika nominēts seriāls "Entourage", "The Office", "Weeds", "30 Rock" un "How I Met Your Mother".

Labākā dramatiskā aktiera kategorijā par prestižo "Emmy" balvu sacentīsies Braiens Krenstons, kurš varētu atkārtot pagājušā gada pārsteidzošo triumfu, saņemot balvu par ķīmijas skolotāja, kurš kļūst par narkodīleri, atveidojumu seriālā "Breaking Bad". Labākā aktiera balvai izvirzīts arī Džons Hamms no seriāla "Mad Men", Hjū Lorijs par ekscentriskā ārsta tēlojumu seriālā "House" ("Doktors Hauss"), Maikls Sī Hols par lomu seriālā "Dexter" un Saimons Beikers par lomu seriālā "The Mentalist", kā arī Gebriels Birns par lomu seriālā "In Treatment".

Labākās dramatiskās aktrises kategorijā nominēta seriāla "Damages" aktrise Glena Klouza, Mariska Hārdžiteja no "Law & Order: Special Victims Unit" ("Likums un kārtība"), Sallija Fīlda no "Brothers and Sisters" ("Brāļi un māsas"), Hollija Hantere no "Saving Grace" un Elizabete Mosa no seriāla "Mad Men".

Labāko komēdijas aktieru konkurencē sacenšas Džims Pārsons no seriāla "The Big Bang Theory", pagājušā gada "Emmy" balvas laureāts Aleks Boldvins no seriāla "30 Rock", Čārlijs Šīns no "Two and a Half Men", Stīvs Kerels no seriāla "The Office" ("Birojs") un Tonijs Šelhoubs no seriāla "Monk" ("Monks").

Līdzās Tīnai Fejai no seriāla "30 Rock" par labāko komēdijas seriāla aktrises godu sacentīsies Džūlija Luīza-Dreifūsa par "The New Adventures of Old Christine", Mērija Luīza Pārkere par lomu seriālā "Weeds", Kristīna Eplgeita no "Samantha Who?", kā arī Sāra Silvermena no "The Sarah Silverman Program".

Pirmo reizi par uzvaru galvenajās kategorijās sacentīsies lielāks nominantu skaits nekā citos gados, tādējādi apliecinot cieņu spēcīgu drāmu un komēdiju pieaugumam ASV televīzijā, jo īpaši kabeļtelevīzijas kanālos.

Šā gada "Emmy" balvas nominācijas paziņoja aktrise Čandra Vilsone, kas izvirzīta balvai kā labākā dramatiskā aktrise otrā plāna lomā par darbu seriālā "Grey''s Anatomy", aktieris Džims Pārsons, kā arī Televīzijas un zinātnes akadēmijas valdes priekšsēdētājs Džons Šafners.

61.gadskārtējā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija notiks 20.septembrī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu