Klārksone: «Dr. Luke» ir melis, bet mani izvarojis viņš nav

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Kellija Klārksone (Kelly Clarkson) producentu «Dr.Luke» raksturojusi kā meli un atklājusi, ka tikusi šantažēta, lai strādātu kopā ar viņu. «Dr.Luke» strādāja kopā ar Klārksoni 2004.gadā, kad iznāca viņas dziesma «Since U Been Gone», kā arī 2009. gadā, kad tika izdota «My Life Would Suck Without You».

Kā ziņots, dziedātāja Keša 2014. gadā vērsās tiesā, lai panāktu priekšlaicīgu līguma pārtraukšanu ar «Dr.Luke». Keša apsūdzēja producentu seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

Austrālijas radio «KIIS FM» dziedātājai Klārksonei tika jautāts par viņas sadarbību ar producentu «Dr.Luke» saistībā ar Kešas lietu. Viņa norādījusi, ka sadarbība nav bijusi patīkama.

«Pēdējo reizi, kad es ar viņu strādāju, to darīju tikai tādēļ, ka mana ierakstu kompānija burtiski mani šantažēja,» atklāja Klārksone. Viņa skaidroja, ka strādāt ar «Dr. Luke» ir grūti, jo viņš izturas pazemojoši. «Viņš acīmredzami ir talantīgs čalis, bet viņš daudz ir melojis. Muzikāli man ir gājis ļoti grūti tāpēc, ka viņš vienkārši melo cilvēkiem, un tas māksliniekam liek izskatīties slikti,» teica dziedātāja.

Par spīti savai negatīvajai pieredzei, Klārksone uzsvēra, ka viņas pieredze ir atšķīrusies no Kešas pārdzīvojumiem. «Dr.Luke» nekad neesot viņu seksuāli izmantojis.

Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā
Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā Foto: AP/Scanpix

Producents «Dr. Luke» Kešas apsūdzības noraida.

Tajā pašā laikā tiesa nolēmusi, ka nav pamata Kešu atbrīvot no ierakstu līguma ar studiju «Sony Music» un producentu «Dr.Luke», kas ilgs vēl turpmākos sešus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu