"The Killers" solists labākais!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lasvegasas rokgrupas "The Killers" solists Brendons Floverss (Brandon Flowers) iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu ar savu jauno soloalbumu, ziņo ārzemju prese.

Floversa pirmais solo sānsolis "Flamingo", kas ierakstīts dzimtajā Lasvegasā (studijā "Battle Born"), nostūmis no 1.vietas amerikāņu aktrises un dziedātājas Keitijas Perijas (Katy Perry) otro (ja neskaita 2001.gada kristīgās mūzikas albumu) studijas albumu "Teenage Dream".

Jāpiebilst, ka "The Killers" albumi "Hot Fuss" (2004), "Sam's Town" (2006) un "Day & Age" (2008) arī savulaik bijuši topa 1.vietā.

29 gadus vecā Floversa ierakstu producējuši tādi prominenti vīri kā Daniels Lanuā (Daniel Lanois), Stjuarts Praiss (Stuart Price) un Brendans O'Braiens (Brendan O'Brien). Pēdējais "The Killers" albums "Day & Age" datējams ar 2008.gadu.

Otrdien, 7. septembrī, pēc Londonā notikušās ikgadējās prestižās "Mercury" balvas pasniegšanas ceremonijas, kurā par labāko britu mūzikas ierakstu atzīts grupas "The XX" debijas albums "XX", tas strauji pakāpies topā no 16. uz 3.vietu.

Britu 1980.gadu renesanses duets "Hurts" ar savu debijas plati "Happiness" pirmajā nedēļā iekaro 4.vietu, savukārt amerikāņu rokgrupa "Stone Sour" ar "Audio Secrecy" kā jaunums numur 6.

The XX
The XX Foto: Publicitātes foto

Britu televīzijas šova "X Factor 2008" uzvarētāja Aleksandra Bērka (Alexandra Burke) savukārt iekarojusi singlu topa 1.vietu ar "Start Without You", bet pagājušās nedēļas līderis - latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar dziesmu "Please Don't Let Me Go" noslīdējis uz 4.vietu.

Top10 singli

1. Alexandra Burke - 'Start Without You'

2. Katy Perry - 'Teenage Dream'

3. Taio Cruz – 'Dynamite'

4. Olly Murs – 'Please Don't Let Me Go'

5. The Script - 'For The First Time'

6. McFly - 'Party Girl'

7. Eminem featuring Rihanna – 'Love The Way You Lie'

8. Katy B – 'Katy On A Mission'

9. Flo Rida – 'Club Can't Handle Me'

10. Emma's Imagination - 'This Day'

Top10 albumi

1. Brandon Flowers - 'Flamingo'

2. Katy Perry – 'Teenage Dream'

3. The xx - 'xx'

4. Hurts - 'Happiness'

5. Eminem – 'Recovery'

6. Stone Sour - 'Audio Secrecy'

7. Biffy Clyro – 'Only Revolutions'

8. Mumford And Sons – 'Sigh No More'

9. Eliza Doolittle – 'Eliza Doolittle'

10. Lady Gaga – 'The Fame'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu