Slavenības līksmo, ieskandinot jaunu posmu matu kopšanas industrijas attīstībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Marta pirmā nedēļa Rīgā tika aizvadīta «Wella International Studio» daudzveidīgo atklāšanas pasākumu zīmē, ieskandinot jaunu posmu pašmāju matu kopšanas industrijas attīstībā. Atklāšana sastāvēja no trīs daļām – īpašām brokastīm, meistarklases, kurā pieredzējušo meistaru vadībā tika apgūta matu veidošanas māksla, ievērojot sezonas aktuālākās tendences. Trešā daļa bija atklāšanas ballīte, kuru apmeklēja divsimt viesu.

Grandiozo atklāšanas ballīti apmeklēja vairāk nekā 200 friziermākslas industrijas profesionāļi, zīmola klienti, stilisti, mediju pārstāvji, sabiedrībā pazīstamas personības, kā arī virkne citu zīmola cienītāju, kuri teju līdz pusnaktij nodevās jautrai ballītei.

Lai svinības padarītu vēl aizraujošākas, dažādām izklaides aktivitātēm piesātinātā vakara vadītājas lomā iejutās allaž starojošā Anna Rozīte, kura klātesošos ieveda burvīgajā matu kopšanas līdzekļu pasaulē, aicinot izbaudīt visu, ko tā piedāvā.

Pasākuma oficiālo daļu atklāja zīmola un studijas pārstāvju svinīgās uzrunas, kam sekoja vakara pirmais šovs - spilgta pavasara sezonas aktuālāko matu modes tendenču parāde «Inspired by Excellence» Dmitrija Vinokurova izpildījumā, ko uz apjomīgās «mēles» demonstrēja vakaram īpaši izvēlētas un sapostas modeles un modeļi.

Krāsu paleti no vēsiem un siltiem metāliskajiem toņiem papildināja izmeklētas un drosmīgas frizūras, lai akcentētu katram modelim raksturīgo.

Uzreiz pēc plkst. 21:00 studijas telpās norisinājās jau otrais matu tendenču šovs, ko bija sarūpējuši meistari no Latvijas un Igaunijas - Artis Bandonis, Liina Heck un Alesja Minginoviča, uzburot patiesi maģisku atmosfēru, ko vēl vairāk paspilgtināja melnajā apģērbā tērptie un gaismas elementiem izdaiļotie modeļi, viesos izraisot īstu sajūsmas vilni.

Modes skatē piedalījās arī par androgīno modeli dēvētais Jaroslavs Barišņikovs, kurš ilgāku laiku nebija redzams uz «mēles», bet tikai kā modes blogeris apmeklējot pasākumus.

Viesu vidū bija tādas personas kā televīzijas seja Anna Rozīte, modelis Jaroslavs Barišņikovs, modele Alise Znaroka, uzņēmēja Marika Ģederte, grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, radio dīdžejs Natālija Oļesik, uzņēmēja Sindija Vilde.

Viesi nesteidza pamest pasākuma telpas, bet labprāt baudīja kokteiļus, uzkodas un pat dejoja enerģiski elektroniskās deju mūzikas ritmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu