Jauns vārds pašmāju rokmūzikā - «Pussy Rock»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas alternatīvās mūzikas grupa ar provokatīvo nosaukumu «Pussy Rock» šā gada februārī ir izdevusi savu debijas albumu «Glory Hole». Albumu no 29. februāra var iegādāties interneta mūzikas veikalā bandcamp.com, vēlāk arī iTunes un citur. Albumu producējis «Double Faced Eels» līderis Mārtiņš Gailītis (Marka).

«Pussy Rock» debijas albumā «Glory Hole» iekļautas desmit stilistiski atšķirīgas dziesmas, kas, pēc mūziķu domām, uzrunās dažādu mūzikas žanru cienītājus. Grupas radītajā mūzikā ir skartas tēmas par mūsdienu politisko situāciju, nacionalitāti, cilvēka iekšējām problēmām un mīlestību. Albuma tapšanā piedalījušies arī viesi Anita Intaite un Mārtiņš Gailītis (Marka), kurš ir arī albuma producents. Albums ierakstīts «DFE ierakstu studijā».

4. martā grupa uzstāsies Latvijas 1. Rokkafejnīcā.

Grupa «Pussy Rock» tika izveidota 2013. gadā. Apvienībā ir četri skaņraži, kurus vieno mērķis radīt mūziku – Kristaps Vegners (vokāls, ģitāra), Krišjānis Radziņš (bungas), Normunds Brokāns (ģitāra) un Rihards Rikmanis (bass).

www.facebook.com/PRbandLV

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu