Lieldienās LNT īpaša svētku programma (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajās Lieldienās telekompānija LNT saviem skatītājiem sagatavojusi īpašu svētku programmu, kuras galvenais notikums būs svētku koncerts.

Tās būs līdz šim vēl nekad publiski neatskaņotas Raimonda Paula dziesmas, kuras rakstītas tieši korim "Kamēr...".

Pats Maestro būs pie klavierēm, viņam piespēlēs Māris Briežkalns (bungas) un Andris Grunte (kontrabass), bet solo dziedās Intars Busulis. Lieldienu svētku koncertu skatieties svētdien, 16. aprīlī, tūlīt pēc LNT Ziņām.

Raimonda Paula dziesmām līdzi dziedāt varēsiet arī vakara turpinājumā, jo tūlīt pēc koncerta LNT piedāvā Imanta Krenberga populāro filmu «Īsa pamācība mīlēšanā», kur galvenajās lomās redzēsiet iemīļotos aktierus Rolandu Zagorski, Eduardu Pāvulu, Elzu Radziņu un Lilitu Ozoliņu.

Arī visi LNT raidījumi ir saposušies svētkiem. "Viens, divi, gatavs" studijā ceps un vārīs divi ļoti simpātiski Lieldienu zaķi no Valmieras teātra — aktieri Ivo Martinsons un Terēze Lasmane. "Mīl, nemīl" iešūpos Lieldienas un rīkos olu kaujas, bet uz «Prāta bankas» darījumu galda jau saziedējušas sniegpulkstenītes!

Visas brīvās dienas LNT skatītājus lutinās arī ar jaunām filmām. Piektdienas pēcpusdienā skatieties piedzīvojumu filmu "Amerikāņu dumpinieki", bet tūlīt pēc tam, visi "Amuleta" fani, sarosieties, šī būs filma jūsu stilā — komēdija "Burve Ella".

Savukārt pirmdiena būs spiegu bērnu diena! Iesākumā atsvaidziniet atmiņu un gatavojieties vakaram! Desmitos no rīta "Spiegu bērni", pievakarē plkst. 18.00 "Spiegu bērni 2", bet vakarā Antonio Banderass, Džordžs Klūnijs, Selma Haijeka, Silvestrs Stalone un, protams, spiegu bērni vēl neredzētā piedzīvojumu filma "Spiegu bērni 3D".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu