Reperis «DMX» kļuvis nekontrolējams, koncerts Rīgā atkal atcelts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 17. oktobrī paredzētais DMX koncerts Rīgā tiek atcelts mākslinieka finansiālo problēmu un pilnīgi nekontrolējamās uzvedības dēļ. Tiek atcelti arī pārējie plānotie koncerti Eiropā. 

«Vakar saņēmām informāciju par kārtējo reizi atcelto DMX šovu. Tikai šoreiz mums atklāja patieso informāciju. Neiedziļinoties detaļās, DMX izvairās maksāt saviem bērniem alimentus, kā arī nevēlas norēķināties ar kreditoriem. DMX menedžeris maksā milzīgu naudas summu, lai norēķinātos ar DMX kreditoriem un dabūtu atpakaļ viņa pasi, kas šobrīd ir arestēta un liedz viņam iespēju izceļot no valsts. Izskatās, ka tuvākajā laikā viņam būs arī jāstājas tiesas priekšā. Diemžēl pēc pēdējo ziņu saņemšanas esam spiesti domāt, ka arī iepriekš sniegtā informācija nav bijusi patiesa un koncerti nenotika šī paša iemesla dēļ. Toreiz koncerta rīkotāji par iemeslu minēja nopietnu mēles traumu, kas liedza viņam uzstāties vairākas nedēļas. Jāsaka, ka pirmo reizi uz savas ādas izjutām, cik grūti ir strādāt ar šāda līmeņa zvaigznēm, kurām vēl, neskaitot visas finanšu nepatikšanas, visdrīzāk ir arī dažādu atkarību problēmas. Tas gan, protams, ir mūsu pieņēmums, bet citu izskaidrojumu tik bezatbildīgai rīcībai neredzam, «stāsta naktskluba Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

Coyote Fly mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska uzsver: «Radusies situācija ir neērta ne tikai koncerta apmeklētājiem, bet arī mums. Šobrīd jūtamies ķīlnieku lomā radušās situācijas dēļ, kas savā ziņā nedaudz aizēno līdz šim veiksmīgi realizētos projektus, kuri atmiņā palikuši daudziem rīdziniekiem. Protams, apzināmies, ka šādas situācijas nav iespējams ietekmēt. Atvainojamies visiem mūsu apmeklētājiem par sagādātajām neērtībām! Pavisam drīz to visu kompensēsim ar citiem lielu mākslinieku koncertiem.»

«Mūsu noalgotie juristi šobrīd strādā, lai piedzītu no DMX pārstāvošās aģentūras gan honorāru par pašu mākslinieku, gan visus citus saistītos izdevumus, kas nav mazi. Lai arī summa ir iespaidīga, tas nerada nekādus draudus naktskluba turpmākajai darbībai, » informē Madara Maulvurfa.

Visi biļešu īpašnieki tiek aicināti saglabāt iegādātās biļetes, plašāka informācija drīzumā sekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu