Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs izskatīgais Justs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

28.februāra vakarā noslēdzās jauno talantu konkurss «Supernova», kurā uzvaras laurus plūca dziedātājas Aminatas dziesma «Heartbeat», kuru izpildīja jaunais, harismātiskais dziedātājs Justs.

Latvija ir izvēlējusies savu pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursam, un tas ir neviens cits kā dziedātājs Justs. Dziedātājs pārliecināja skatītājus ar ekspresīvu dziedājumu, savu lielisko izskatu un dziedātājas Aminatas radītās dziesmas lipīgumu.

Visi četri fināla dalībnieki bija piestrādājuši pie savas uzstāšanās, Justs savu dziedājumu padarījis ekspresīvāku, grupa «Catalepsia» solists izmantoja ģitāru un grupas biedri asākas kustības, dueta «MyRadiantU» solists izmantoja akustisko ģitāru, kā arī pāris centās priekšnesumā ielikt daļu no savām jūtām vienam pret otru, toties Marta Ritova ar savu dziedājumu, šova vienkāršību ikvienu aiznesa līdzi savas dziesmas uzburtajā pasaulē.

Reklāmas pauzēs joprojām viesus izklaidēja slavenais Rīgas bebrs, kurš gan dziedāja, gan repoja, gan mācīja ikvienu, kā pagatavot īpašu bebru sniegpārsliņu, piemetinot: ja tā, kad tiek uzmesta gaisā, nokrīt atpakaļ uz zemes, viss ir izdevies.

«Supernovas» laikā popularitāti izpelnījies bebrs beigu beigās ieguva tik milzīgu popularitāti, viņa fani devās uz tiešraidi, nesot līdzi uzmundrinošus plakātus un saukļus, kuri iedvesmoja atraktīvo izklaidētāju. Daudzi «Supernovas» vērotāji ārzemēs vēro šovu, tikai pateicoties bebra atraktivitātei un lieliskajām izklaidētāja spējām.

Uzvarētāju noteica skatītāju balsojums gan izmantojot telefonu, gan balsojot internetā. Žūrija balsojumu centās ietekmēt ar saviem komentāriem.

Vienīgais dalībnieks, kurš izpelnījās dažus aizrādījumus bija dziedātājs Justs. Mākslinieks Intars Busulis jaunajam puisim ieteica uzmanīties no «zvaigžņu slimības», šāds komentārs sekoja pēc Justa neveiksmīgā izteikuma par viņa dzimto Ķekavu.

Kā viesi konkursā uzstājās pagājušā gada uzvarētāja dziedātāja Aminata izpildot savu jauno hītu «Fighter», kā arī žūrijas loceklis Intars Busulis un grupa «Bandmaster».

Justs jutās neizsakāmi priecīgs un uzvaru uzskata par lielu pagodinājumu un izteica skatītājiem, kā arī savai komandai lielu paldies par atbalstu. Uzvara ir lieliska dāvana māksliniekam Vārda dienā!

Arī dziedātājai Aminatai šis gads lielajā Eirovīzijā būs īpašs, jo šogad viņa piedalās kā dziesmu autore, kas liks uz visu paskatīties no citas puses.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu