Pērc biļetes uz «Muse» turnejas «Drones» šovu Latvijā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien sākta biļešu tirdzniecība uz mūsdienu ievērojamākās koncertgrupas «Muse» ambiciozo 360 grādu šovu ar skatuvi zāles vidū, kas norisināsies «Arēnā Rīga» jau 16. jūnijā. Grupa Latvijā uzstāsies «Drones» pasaules koncerttūres ietvaros. Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv. 360 grādu skatuves risinājums nodrošinās, ka jebkura vieta būs laba vieta. Stāvvietas cena ir EUR 49, arī sēdvieta maksā no 49 eiro.

Koncertējot uz skatuves arēnas centrā, mūziķu uzstāšanās būs vērojama no visām pusēm. «Uzmanieties, jūsu smadzenes var pārkarst!» brīdina mūzikas apskatnieki, raksturojot koncertturnejas «Drones» pirmos iespaidus. «Tas būs neaptverami jaudīgi, sagatavojieties nokļūt kinematogrāfiskā darbā, kura aktieri būsiet jūs paši, bet mēs - režisori,» stāsta grupas solists Mets Belamijs (Matt Bellamy).

"Muse" turneja "Drones"
"Muse" turneja "Drones" Foto: Publicitātes foto

Pasaules koncertturneja «Drones» ir viens no iespaidīgākajiem šoviem mūzikas industrijas vēsturē. Grupa, kura ir slavena ar sarežģītiem un iespaidīgiem priekšnesumiem, jauno turneju raksturo kā iespaidīgāko pieredzi, kādu «Muse» fani līdz šim guvuši. Skatuves dizains un konfigurācija dos iespēju klātesošajiem iegūt nepieredzētu muzikālo un vizuālo baudījumu. Pēc vairākiem koncertiem, kuri iezīmēja jauno turneju, «Drones» jau nodēvēts par labāko šovu grupas pastāvēšanas laikā.

«Tā ir mūsu versija par «Pink Floyd» leģendāro turneju «The Wall»,» intervijā atzīst Mets Belamijs. Virs skatuves, kura atradīsies «Arēnas Rīga» centrā, gaisā ar īpašas tehnikas palīdzību tiks nodrošināti 16 lidojoši objekti, kuri simbolizēs dronus. Tos papildinās milzīgi projekcijas ekrāni, attēlus nodrošinot ar jaunākās paaudzes filmēšanas tehniku un modernākajiem 3D kustību sensoriem.

Šova laikā vizualizācijas precīzi sekos grupas dalībnieku kustībām. Vairākas 3D kameras filmēs iespaidīgo skatuvi, bet katram grupas dalībniekam tiks pievienoti sensori, kas, tverot viņu kustības, novirzīs informāciju speciālai programmai, kura savukārt jau tālāk uz ekrāniem ģenerēs grafiskos attēlus. Animācija atbildēs uz grupas dalībnieku kustībām tāpat kā videospēles laikā, reaģējot ik reizi, kad viņi grasīsies lēkt vai skriet apkārt skatuvei. Turklāt tas dos iespēju «Muse» dalībniekiem ar savām kustībām kontrolēt ne tikai vizuālo informāciju uz ekrāniem, bet pat skaņu.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes šeit: www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu