Eirovīzijā tālāk tiek Justs, Catalepsia, MyRadiantU un Marta Ritova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» pusfinālā ceļazīmi uz finālu izkaroja Justs, Catalepsia, MyRadiantU un Marta Ritova. Markus Riva, neskatoties uz daudzu prognozēm, tālāk netika.

Interesanti, ka viena no pusfinālistēm - Samanta Tīna pēc uzstāšanās paziņoja, ka izstājas no konkursa.

Tāpat kā iepriekšējās nedēļās, dalībniekus vērtēja gan skatītāji, gan žūrija – Ieva Kerēvica, Intars Busulis, Kaspars Roga un DJ Rudd jeb Rūdolfs Budze.

Par gaidīto un sagaidīto žūrijas pārstāve Ieva Kerēvica saka: «Pārsteigumu šajā pusfinālā nebija, bet arī vilšanos neviens nesagādāja. Žūrija vienkārši ļauj notikumiem ritēt savu gaitu.»

Jau pēc nedēļas – 28. februārī – noskaidrosim, kurš no četriem izpildītājiem triumfēs konkursa finālā un pārstāvēs Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Stokholmā. Finālā uzvarētāja izvēle pilnībā būs uzticēta skatītājiem – uzvarētāju noteiks tikai skatītāju balsojums.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 14.maijā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu