«Forte» ar 15 gadu jubilejas koncertu atvadās no mūzikas skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Madonas daudzfunkcionālajā halle madonieši un apkārtnes iedzīvotāji varēja baudīt latviešu grupas «Forte» 15 gadu atvadu-atgriešanās lielkoncertu. Grupa atskatījās uz 15 pastāvēšanas gadiem, kas lika gremdēties atmiņās katram grupas dalībniekam un koncerta apmeklētājam.

«Esam ļoti priecīgi noslēgt «Forte» darbību tieši pirmajā grupas sastāvā, pievienojoties vienīgi Artūram Bricim, kurš jau divus gadus ir pilntiesīgs grupas «Forte» dalībnieks. Šajos koncertos bijām iecerējuši atskatīties uz grupas daiļradi visu 15 gadu garumā,» stāsta grupas dalībnieks un producents Jānis Kļaviņš. Grupa «Forte» dibināta 2001.gadā, pastāvēšanas laikā izdevusi četrus studijas albumus un vairākas reizes nominēta mūzikas balvām. Par grupas lielākajiem hitiem uzskatāmas dziesmas «Ģevuški», «Stereo vējš», «Pa ceļam vasara», «Laika upe», «Ja tu esi», «Tur tālumā» un citas.

Grupas sastāvs: Kaspars Maks - solists; Jānis Kļaviņš - taustiņinstrumenti, balss; Rolands Radionovs - horeogrāfija, dejas; Viktors Bartušs - horeogrāfija, dejas; Artūrs Bricis - dejas.

Kā ģitārists skaņu ierakstu studijā un nozīmīgākajos koncertos piedalās Mārcis Auziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu