Valentīna dienā koris «Sōla» rīkos skanīgu un jautru koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā aulā 14. februārī notiks Latvijas Kultūras akadēmijas kora «Sōla» skanīgs un jautrs koncerts «Ārpusklases mūzikls», informē kora pārstāve Ilze Tormane. Koncerta programmā apkopotas dziesmas no mūzikliem un rokoperām. Koncertā piedalīsies arī instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā.

Kora «Sōla» mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons klāstīja, ka piemērotākās tēmas izraudzīšanās šā gada visu mīlētāju dienas koncertam bija zināms izaicinājums, tomēr galu galā kopīgi ar dziedātājiem izvēlēts mūzikla un rokoperas repertuārs.

«Prieks, ka atkārtoti sadarbojamies ar Eduardu Fiskoviču un Aināru Plezeru, kuri ir radījuši vairākas speciāli šai koncertprogrammai paredzētas spilgtas dziesmu aranžijas. Savā koncertā izpildīsim gan pašmāju, gan ārzemju hitus,» vēstīja Ādamsons.

Koncertā skanēs dziesmas no tādiem muzikāliem uzvedumiem kā, piemēram, «Sfinksa», «Lāčplēsis», «Mamma Mia», «West Side Story» un citiem. Koris dziedās gan «a cappella», gan izpildīs dziesmas kopā ar koncerta viesiem - instrumentālo grupu, kuras sastāvā spēlē ģitārists Dmitrijs Tarasovs, basģitārists Norberts Skraucis, sitaminstrumentālists Viesturs Samts un taustiņinstrumentālists Jānis Miltiņš.

Koncerts «Ārpusklases mūzikls» sāksies plkst.17, un biļetes uz to var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu