Kima Kardašjana atklāj, kāpēc bieži slēpjas meitas skapī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Televīzijas šovu dalībniece Kima Kardašjana pirms diviem mēnešiem kļuva par māmiņu dēlam un nu var lepoties ar diviem bērniem. Kima savā blogā publicējusi informāciju, cik grūti audzināt divus bērnus, - nereti viņa slēpjas meitas Norsas skapī.

Kima stāsta, ka četros no rīta ir nomodā un slēpjas meitas skapī, jo, ja Norsa pamanīs, ka mamma ir nomodā un neguļ viņai līdzās, sāks raudāt un tad pamodinās nepilnus divus mēnešus veco brāli, kuru viņa tikko pabarojusi un nolikusi gulēt.

Kardašjana atklājusi, ka bieži slēpjas meitas skapī, kad vēlas mazu mirkli atpūtas tikai pati sev.

Kardašjana beidzot saprot savas mammas, Krisas Dženeres, stāstu, ka viens bērns ir kā viens bērns, bet, ja ir divi bērni, jūties tā, it kā tev būtu divdesmit.

Zvaigzne atceras, ka laikā, kad piedzima Norsa, viņa to pabaroja un gulēja, bet tagad laiku, kuru viņa nepavada ar dēlu, viņa pavada ar meitu un miegam laiks neatliek.

Kardašjana vairāk izjūt nepieciešamību pavadīt laiku ar meitu, lai viņa vienmēr justos mīlēta, jo, kopš piedzimis brālis, Norsa prasa daudz vairāk uzmanības.

Kimai ļoti palīdz vīrs, reperis Kanje Vests, kurš bieži vien dodas vakariņot ārpus mājas kopā ar meitu, ļaujot Kimai atpūsties.

Arī māsas Kortnijas meita Penelope ir lielisks piemērs Norsai, kā izturēties pret brāli, un, tā kā Norsai Penelope ir meitene, kurai viņa vēlas līdzināties, viņa ieklausās trīsgadīgās māsīcas vārdos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu