Stībelis konkursam «Supernova» sacerējis dziesmu Ilutai Alsbergai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Iluta Alsberga, kas pazīstama kā trio « Limonāde» dalībniece, nākusi klajā ar savu pirmo solo dziesmu «On Hold», ar kuru piesaka sevi konkursam «Supernova 2016». Dziesmas mūzikas autors un producents ir mūziķis Jānis Stībelis, taču dziesmas teksts tapis abiem kopā. Iluta piedāvā klausītājiem ne tikai savu debijas singlu, bet arī videoklipu.

«Dziesma ir personīga, tas ir posms manā dzīvē, kuram esmu izgājusi cauri. Jūtas, emocijas uzliktas uz papīra un pārtapušas dziesmas tekstā, tomēr tās kodols un pamatideja saglabā pozitīvu nokrāsu, kas saklausāma dziesmas dejiskajā noskaņā,» stāsta Iluta.

Singla idejas autors Jānis par jauno dziedātāju atklāj: «Mēs ar Ilutu kopā strādājam jau pāris gadu gan koncertējot, gan veicot ierakstus studijā. Viņas balss dzirdama gandrīz visās mana jaunākā albuma «2 Pasaules» dziesmās. Ilutai ir apburoša aura un samtains balss tembrs, kurā nereti saklausu līdzības ar popmūzikas karalieni Madonnu jaunībā. Esmu priecīgs, ka manas prasmes un pieredze palīdz atklāt jaunus māksliniekus!»

Uz jautājumu par nākotnes plāniem Iluta atbild: «Šobrīd daudz strādāju pie pašizaugsmes – attīstu vokālās prasmes, izvirzu mērķus, kas rada vēlmi realizēties. Vēlos ierakstīt savu dziesmu idejas, kuras jau krājas kaudzītē uz klavierēm. Pavisam organiski, pilnveidoju sevi kā personību, vienlaikus nevēlos atteikties no sava pamatdarba, kas ir bekvokāla dziedāšana. Kopā ar trio «Limonāde» esam daudz pieredzējušas, ieguvušas, un mūsu darbs ir augstu novērtēts! Šobrīd, kamēr Latvijas mūzikas industrija ir tik neprognozējama, solo karjeru pielīdzinu hobijam.»

Daudzi no jums Ilutu Alsbergu atpazīst kā vienu no trio « Limonāde» dalībniecēm . Meitenes kopā strādājušas un koncertējušas ar spilgtākajiem Latvijas mūziķiem, tādiem kā grupa «Prāta Vētra», Gustavo, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Linda Leen, Ieva Kerēvica, Dons, Maestro Raimonds Pauls u.c.

Dobeles Mūzikas skolas periodā Iluta piedalījusies jauno komponistu un vokālistu konkursos.

Absolvējot Jelgavas Mūzikas vidusskolas kordiriģentu klasi, tomēr izšķiras savu ceļu neturpināt klasiskās mūzikas virzienā un iestājas Gunāra Kalniņa gospeļkorī, kurā veiksmīgas sadziedāšanās rezultātā tapis trio « Limonāde».

https://soundcloud.com/iluta1valle/iluta-alsberga-on-hold

https://twitter.com/ilutaalsberga

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu