Dženifera Lopesa komentē baumas par savu saderināšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Baumas, ka dziedātāja, aktrise Dženifera Lopesa un viņas mīļotais Kaspers Smārts saderinājušies, parādījās jau pagājušā gada nogalē. Runu patiesība nebūtu pārsteigums, ņemot vērā, ka pāris ir kopā jau vairāk nekā četrus gadus.

Dženifera Lopesa vairākkārt parādījās sabiedrībā ar jaunu dimanta gredzenu zeltnesī. Mākslinieces fani gaidīja oficiālu paziņojumu, bet to tā arī nesagaidīja.

Foto: TT NYHETSBYRN

Uzzinot baumas par saderināšanos, Lopesa bija šokēta, jo tik ļoti daudz strādā, radot jaunu mūziku un filmējoties seriālā «Shades of blue», ka nespēj izsekot līdzi visām baumām, kuras viņu skar.

Dženifera noliedza saderināšanās faktu, sakot, ka vienkārši bauda mīļotā cilvēka uzmanību un viņi pagaidām neplāno apprecēties.

Dziedātāja mēģina pēc iespējas mazāk runāt par savām attiecībām, jo saņēmusi mācību, ka publiskas attiecības ātri vien beidzas.

Kaspers Smārts laikā, kad māksliniece strādā, pieskata viņas bērnus, veltot tiem daudz vairāk uzmanības un mīlestības, nekā tie saņem no sava tēva, dziedātāja Marka Antonija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu