Kardašjana atklāj, kuri ģimenes locekļi visvairāk mīl lietot alkoholu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ne visi Kardašjanu ģimenes locekļi ir kokteiļu cienītāji. Kloja Kardašjana savā raidījumā «Cocktails with Khloe» atklājusi, kurām māsām patīk lietot alkoholu un kuras no tā turas pa gabalu.

Kloja pastāstījusi, ka Kima Kardašjana, pat nebūdama stāvoklī, nelieto alkoholu. Turklāt Kima nekad, pat tīņa gados, nav aizrāvusies ar šāda veida dzērieniem.

Arī jaunākās māsas Kailija un Kendela Dženeres atsakās no alkohola. Kendela, pat dodoties uz Eiropu, lai piedalītos modes skatēs, neizmanto faktu, ka alkohols tur pieejams no astoņpadsmit gadu vecuma.

Kloja arī paziņojusi, ka vecāki nekad nav bijuši strikti pret alkoholu, vienīgi teikuši: ja māsas, ejot uz ballītēm, ir nolēmušas lietot alkoholu, tas jāpaziņo vecākiem, lai viņi var aizbraukt viņām pakaļ, jo neuztic savas meitas citiem, iedzērušiem tīņiem.

Pēc Klojas domām, māsa, kurai visvairāk patīk iedzert, ir Kortnija Kardašjana. Pēdējos sešus gadus, kad viņa ir stāvoklī vai baro bērnu ar krūti, alkohols netiek lietots, bet skolas un koledžas laikā tieši Kortnija bija liela alkohola cienītāja. Arī tagad svētkos viņa labprāt bauda šampanieti.

Mūsdienās visvairāk alkoholu lieto pati Kloja un meiteņu māte Krisa Dženere, kura katru vakaru, ēdot vakariņas, ēdienam klāt dzer piemeklētu vīnu.

Pati Kloja neredz jēgu lietot alkoholu, ja nav vēlmes piedzerties, tāpēc viņa lieto šņabi vai dažādus šotus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu