Foto: Tiek prezentēts kalendārs, kurš attēlo pasaulē populāru modes žurnālu vākus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

16.janvārī fotogrāfs Arkādijs Gluhihs prezentēja savu 2016.gada kalendāru «Grand look calendar 2016». Kalendāra izveide ir fotogrāfa ikgadējais projekts, kurš ikreiz pārsteidz ar skaistām un netipiskām fotogrāfijām.

2016.gada kalendāru fotogrāfs veidojis, divpadsmit modeles stilistiski pārveidojot par zodiaka zīmēm, gan parādot to raksturīgākās īpašības, gan ar pozu izvēli atveidojot zīmes.

Fotogrāfijas atveido ne tikai zodiaka zīmes, bet arī pasaulē populāru žurnālu vāku bildes, kuras ir palikušas ikviena šovbiznesā ieinteresēta cilvēka atmiņā.

Viesi tika cienāti ar šampanieti, uzkodām, un tos nemitīgi pārsteidza dažādi muzikāli pārsteigumi.

Viesu statusā uzstājās duets «Dvīnes», deju grupa «RIGA City JAZZ dance crew», kā arī speciālā viešņa dziedātāja Kamilla, kura ir arī fotogrāfa laba draudzene.

Pasākuma vadītāju lomās iejutās Andrejs Veselovs un Vineta Solovjova.

Viesiem bija iespējams klātienē redzēt visas modeles, piedalīties konkursos un laimēt jauno kalendāru, fotografēties pie foto sienas, kā arī iegūt jautras fotogrāfijas, fotografējoties foto būdā.

Viesu vidū bija tādas pazīstamas personas kā modes blogere Alīna Kellere, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, duets Kamilla un Milenin, kā arī Krievu drāmas teātra aktrise Tatjana Lukašenkova.

Pasākumā valdīja jautra atmosfēra, nemitīgi skanēja smiekli, tāpēc nav brīnums, ka pēc oficiālās daļas beigām neviens nesteidzās pamest viesmīlīgās «Spīķeru koncertzāles» telpas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu