Seriāla «Draugi» aktieri apvienosies televīzijas speciālizlaidumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/friends.tv

Slavenā komēdijseriāla «Friends» («Draugi») aktieri apvienosies divas stundas garā speciālizlaidumā, kas būs veltīts amerikāņu režisoram Džeimsam Berouzam, paziņojis telekanāls NBC.

Piedalīsies visi seši galveno lomu tēlotāji - Dženifera Enistone, Kortnija Koksa, Liza Kadrova, Mets Leblanks, Metjū Perijs un Deivids Švimmers.

Berouzs izveidojis vairākas «Friends» sērijas. Režisors var lepoties ar īpašu sasniegumu - viņš pērn uzņēma 1000. televīzijas seriālu sēriju.

Taču NBC pārstāvis Roberts Grīnblats sacīja, ka «Friends» galvenie varoņi - Reičela, Monika, Fēbe, Džojs, Čandlers un Ross - varētu tā arī neparādīties vienkopus.

«Es ceru, ka visi seši vienlaikus būs vienā telpā,» viņš teica žurnālistiem. «Bet es neesmu pārliecināts, ka varēsim to panākt.»

Kopš seriāla pēdējās sērijas pagājuši vairāk nekā desmit gadi. Iepriekšējie mēģinājumi sapulcināt visus aktierus kopā beigušies neveiksmīgi.

Berouzs bijis režisors un producents vēl vairākos citos amerikāņu iemīļotos seriālos, tostarp «Cheers», «Frasier» un «The Bob Newhart Show».

Divas stundas ilgajā speciālizlaidumā būs skeči no vairākiem seriāliem, kuru tapšanā piedalījies 75 gadus vecais Berouzs. Tas tiks demonstrēts 21.februārī telekanālā NBC.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu