Baumo, ka aktrise Elīna Dzelme saderinājusies un Ziemassvētkus kopā ar meitu svin Taizemē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Aktrisei un māksliniecei Elīnai Dzelmei 2015.gads izrādījies gana raibs, aktrise gan izšķīrās no Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž. Džilindžera, gan atrada jaunu mīlestību un nevar aizmirst par ceturtās personālizstādes prezentēšanu.

2015.gada izskaņā aktrise Elīna Dzelme vairs nav atrodama Dailes teātra štata aktieru sarakstā, jo izlēmusi vairāk laika veltīt gleznošanai, lai kārtīgi sagatavotos piektajai personālizstādei.

Foto: personīgais arhīvs

Izstāde ir būtiska jaunajai māksliniecei, jo norisināsies vienā no populārākajām Kijevas izstāžu zālēm. Tāpēc lielu daļu sava laika Elīna pavada savā darbnīcā, kur top darbi izstādei. Toties teātrī Elīnu būs iespējams redzēt jau janvārī.

Foto: personīgais arhīvs

Šī gada Ziemassvētki māksliniecei nebija tādi kā ierasts, viņa kopā ar meitu Hannu un citiem ģimenes locekļiem devās uz Taizemi, kur svinēja svētkus citādākā veidā nekā ierasts, apvienojot latviešu tradīcijas ar Taizemes iespējām. Svinēt gan sanāca pašām savā nodabā, jo Taizemē netiek svinēti Ziemassvētki, tāpat Jauno gadu iedzīvotāji svin aprīlī, ne decembra beigās.

Foto: personīgais arhīvs

«Tā kā svinējām Ziemassvētkus plus trīsdesmit grādos, laidām baseinā ziedu laivas, kurās ievietots izrauts mats, tādā veidā tiek simbolizēta ļaunuma aiziešana no dzīves,» ģimenes rituālu atklāj Elīna.

Foto: personīgais arhīvs

Tāpat Elīna ar mazo Hannu dodas apskatīt valsti, iepazīst kultūru, tradīcijas, bauda nacionālos ēdienus un silto sauli. Aktrise aizrāvusies ar Taizemē populāro taiboksu, kuru gan skatās, gan pati mācās un piedalās treniņos.

Gada izskaņā Dailes teātrī parādījušās arī baumas, ka Elīna Dzelme saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti, uzņēmuma «Olainfarm» īpašnieku Valēriju Maliginu.

Pati aktrise gan ne apstiprina, ne noliedz saderināšanās faktu, vien smaida un lieto frāzi, ka nekādi komentāri nesekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu