Natālija Tumševica ar draugu palīdzību uzbur vairākus Ziemassvētku brīnumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ziemassvētku laiks - brīnumu laiks visiem cilvēkiem neatkarīgi no dzimuma, vecuma un stāvokļa sabiedrībā. Dziedātāja Natālija Tumševica jau piecus gadus rīko īpašu svētku pasākumu, ar kura palīdzību iegūst līdzekļus, lai Juglas bērnunama mazajiem iemītniekiem radītu svētkus.

Šogad dziedātāja gāja daudz tālāk un sava labdarības koncerta līdzekļus izmantoja ne tikai bērnunama iemītnieku dāvanām un saldumiem, bet arī «BMX» braucēja Gustava Pētersīļa īpašo invalīda ratu iegādei, kā arī dakteru klaunu programmai, kuri apciemos bērnus slimnīcā svētku laikā.

Jau piecus gadus dziedātāja Natālija Tumševica aicina viesus uz Ziemassvētku labdarības vakaru. Skaists vakars, Ziemassvētku garastāvoklis, dāvanas, jauno «zvaigznīšu» priekšnesumi, pasaules mēroga balles deju sacensību laureātu uzstāšanās, ziemas kolekcijas modes skate no zīmola «Malama Knit», kā arī vakara kulminācija – pašas Natālijas Tumševicas Ziemassvētku koncerts, kurš nevienu neatstāja vienaldzīgu.

Tas viss ir dāvanas viesiem, kuri piedalās labdarības loterijā, zinot, kādam mērķim tiek vākti līdzekļi.

Labdarības pasākums ir iespēja gan atpūsties, paēst vakariņas, gan izdarīt labu darbu, palīdzot tiem, kuriem dzīvē ir veicies mazliet mazāk nekā mums.

Patīkami, ka šogad labdarības akcijā piedalījās tādas kompānijas kā «Chopard», «Mele»,» Porche», «International school Exupery», «Vladimira Svetlova Attīstības akadēmija» un «Noble Wine». Tieši pateicoties šo uzņēmumu dāsnumam, izdevās piepildīt tik daudzu sapņus un palīdzēt tiem noticēt brīnumam.

Akcijas rezultātus svētku laikā varēs vērot dzīves stila portālā «Sejas.lv», ar kura palīdzību Natālija un viņas palīgi parāda, ka kopīgiem spēkiem izdodas iepriecināt citus un padarīt pasauli labāku.

Svētku brīvdienu laikā dažādās publikācijās ikviens varēs redzēt, kā un kur tika izlietoti labdarības akcijā saziedotie līdzekļi un cik ļoti vairots prieks un radīta ticība labajam.

«Dārgie draugi! Lai jūsu dzīvēs būtu vairāk prieka, labsirdības un laimes! Rūpējieties viens par otru, lai katram ir iespējas radīt brīnumus! Gaišus Ziemassvētkus, dārgie draugi,» tā Natālija Tumševica.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu