Noskaties! «Mesa/Gacho» prezentē savu otro singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šodien TVNET ekskluzīvi tiek nodots sabiedrības vērtējumam «Mesa/Gacho» otrais singls «Mieram tuvu» ar mūzikas videoklipu. Šo video ir iespēja apskatīt YouTube pašā augstākajā šajā videoportālā pieejamajā 2160p (4K) kvalitātē.

«Lai arī šajā pirmssvētku periodā apkārt valda haoss, ir burzma, uz ielām sastrēgumi un veikalos ir nebeidzamas rindas pēc dāvanām, es domāju, ka katram cilvēkam šis iekšēji ir kluss pārdomu laiks. Neskatoties uz pēdējo gadu siltajām ziemām un līdzi nākošo pelēcīgo slapjdraņķi, prāts kļūst mierīgs un cilvēki mēģina saskatīt labo un gaišo sev visapkārt. Līdzīgi ir ar šo "Mesa/Gacho" skaņdarbu "Mieram tuvu", kurā es aicinu katru paraudzīties uz lietām no gaišās puses," tā jauno singlu apcer projekta autors Gatis Irbe.

Klipa operators un apstrādes autors ir Ivars Burtnieks, un klips filmēts, sadarbojoties ar Latvijas inovatīvo «cable cam» risinājumu cabled.me no Jack.Ed kompānijas. Mūzikas autors Jānis Šmēdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu