Kaspars Tobis laiž klajā jaunu albumu «Space Synesthesia»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Dzelzs vilks» taustiņinstrumentālists Kaspars Tobis un viņa projekts 7SYNTHS laidis klajā jaunu albumu «Space Synesthesia», kas iesniegts arī Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» kategorijai «Elektroniskās mūzikas albums». «Albumā apkopotas deviņas kompozīcijas par gada laikā pieredzētiem notikumiem un sajūtām, kas rada iedvesmu kā momentuzņēmumi skaņu laukā,» preses paziņojumā raksta Tobis.

Ieraksts producēts Coolcathillhouse studijā.

Visi instrumenti un programmēšana - Kaspars Tobis, bet ar balsi un dziesmā «Snow Violet» arī ar tekstu un idejām piedalījusies Anita Intaite.

Albumā arī dzirdama 7SYNTHS versija dziesmai «Automātiskie atbildētāji» no grupas «Dzelzs vilks» jaunākā ieraksta, kā arī klausītājiem jau zināmā «Winters End».

Projekts aizsācies 2011. gadā ar koncertu Siguldas «Baltajā flīģelī», apvienojot komplicētu sekvenceru un sintezatoru sistēmu bez datora. Uzstāšanās bijušas Siguldas Mākslas dienās gan arī Vidzemes koncertzālē, Eiropas kultūras galvaspilsētas 2014. programmas ietvaros, Muzeju naktī, Daugavpils Marka Rotko centra jubilejā un Zelta mikrofona gada balvā.

Konceptuālas videoprojekcijas koncertiem izstrādā Artis Dzērve, ar kuru sadarbība turpinās arī nākotnes koncertu modelēšanā.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu