Sākas labdarības maratons «Dod Pieci!» 2015

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar grupas «The Sound Poets» un kora «Juventus» dalību šovakar sākas otrais Latvijas Radio rīkotais labdarības maratons «DOD PIECI!», kura mērķis ir atbalstīt ģimenes, kurās aug bērns ar īpašām vajadzībām.

Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas laukumā pie tirdzniecības centra «Origo» līdz 22. decembrim darbosies Latvijas Radio 5 - Pieci.lv Stikla studija, kurā dienu un nakti dzīvos trīs dīdžeji, atskaņojot klausītāju pasūtītās dziesmas par ziedojumiem.

Viena dziesma radio ēterā, dos piecus eiro, kuri apmaksās vienu apmācīta asistenta darba stundu ģimenē, kura ir gluži kā «uzlikta uz pauzes», jo visa uzmanība un pūles tiek veltītas slimajam bērnam - bieži vien pat 24 stundas dienā.

Tādējādi vecākiem nesanāk pavadīt laiku divatā ārpus ģimenes. Diemžēl, ir daudz ģimeņu, kurās smagi slimu bērnu audzina tikai viens no vecākiem, visbiežāk - māte.

Pieci.lv dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Kaspars Mauriņš šodien atzina, ka «nevar vien sagaidīt maratona sākumu». Tāpat kā pērn, arī šogad dīdžejus Stikla studijā ieslēgs Renārs Kaupers, bet pirmie studijas viesi būs indie grupa «The Sound Poets» Latvijas Universitātes jauktais koris «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu