Rīgas stila pavēlnieks: PIRMS FINĀLA BEIDZOT NEIZŠĶIRTS!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau nākamnedēļ sākas pēdējie divi fināla raidījumi un tieši šajā sestdienā Dāvids beidzot panāca Denisu un rezultāts šobrīd ir 6:6.

Pirmo reizi raidījumā tērpus demonstrēja mammas kopā ar saviem bērniem, jo stilistu komandām uzdevums bija modes un izklaides centrā Rīga Plaza sakomplektēt apģērbu bērnu dzimšanas dienas ballītei, saskaņojot mammas ar pašiem mazākajiem modeļiem. Tērpus vērtēja lieliskais dizainers Gints Bude, «Chocholate Events» īpašniece Sindija Vilde un Rīgas stila pavēlnieks 1. sezonas uzvarētāja Diāna Godmaša. Žūrija nespēja pretoties mazo bērnu burvībai un atzina, ka visi tērpi bija izdevušies. Vienīgi augstpapēžu kurpes mammām tika atzītas kā nepiemērotas šādai tēmai, jo bērnu ballītēs mammām ir liela skriešana un apģērbam jābūt maksimāli ērtam. Gan Dāvids gan Deniss raidījumā atklāja, kādi kā bērni, viņi bijuši bērnībā. Dāvids par sevi teica, ka bijis riebīgs bērns, savukārt Deniss atklāja, ka nav mainījies - atrasties uzmanības centrā paticis gan toreiz, gan tagad.

Kurš no viņiem iegūs vēl vienu punktu pirms pēdējā raidījuma? To skaties jau 12. decembrī, plkst. 21:00, kanālā RīgaTV 24.

Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu