Ringo Stāra bungu komplekts izsolīts par 2,2 miljoniem dolāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Eksbītla» Ringo Stāra bungu komplekts izsolīts par 2,2 miljoniem ASV dolāru (diviem miljoniem eiro), paziņojis izsoļu nams «Julien's Auctions». «Ludwig Oyster Black Pearl» bungu komplekts izmantots vairāk nekā 200 grupas «The Beatles» koncertos no 1963. līdz 1964. gadam, kā arī hitu «Can't Buy Me Love», «She Loves You» un «I Want to Hold Your Hand» ierakstos.

Komplektu iegādājās futbola komandas «Indianapolis Colts» īpašnieks Džims Ērsijs.

Izsolē tika pārdotas vēl vairākas Stāra piemiņas lietas kopumā par nepilniem desmit miljoniem dolāru (9,1 miljonu eiro). Pirmais Lielbritānijā iespiestais «The Beatles» albuma «White Album» eksemplārs tika izsolīts par 790 000 dolāru (724 000 eiro), kamēr Stāram uzdāvinātā Džona Lenona «Rickenbacker» pārdota par 910 000 dolāru (834 000 eiro).

Kalifornijas štatā notikusī izsole ar vairāk nekā 800 priekšmetiem ilga trīs dienas. Visas izsolītās mantas piederēja Stāram un viņa sievai aktrisei Barbarai Bahai.

Daļa no izsoles ieņēmumiem tiek novirzīta Stāra un Bahas «Lotus» labdarības fondam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu