Pēdējā «Playboy» kailfoto modele būs Pamela

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka vīriešu žurnāls «Playboy» pārstās publicēt atvērumus ar pilnīgi kailu sieviešu fotogrāfijām. Taču, pirms aizver šo lappusi, žurnāla izdevēji aicinājuši 48 gadus veco Pamelu Andersoni kļūt par pēdējo kailfoto modeli. Pati aktrise piekritusi (tas būs viņas 15. Playboy vāks) un paskaidrojusi, ka darīs to tikai tāpēc, ka viņas 19 gadus vecais dēls devis savu atļauju.

Izbijusī seriāla «Baywatch» zvaigzne atklājusi, ka sākotnēji bijusi noraizējusies par šo piedāvājumu, jo vairākus gadus viņas dēli tikuši apsmieti un apsaukāti tieši viņas dēļ. Lai nu kā, Andersones 19 gadus vecais dēls Brendons ir atļāvis viņai piedalīties fotosesijā, turklāt arī iedrošinājis viņu to darīt.

Izdevumam «Entertainment Tonight» Andersone atklājusi, ka Brendons teicis: «Mamm, tev tas noteikti ir jādara.»

«Mēs esam pietiekami veci, mēs vairs nejūtamies apkaunoti tevis dēļ. Tu zini, ka esi lieliska,» teicis dēls. Atļauju piedalīties pikantajā fotosesijā devis arī viņas 17 gadus vecais dēls Dilans.

Foto: Scanpix/Reuters

Lēmums nepublicēt kailfoto pieņemts pēc tam, kad žurnāla galvenais redaktors septembrī tikās ar tā dibinātāju Hjū Hefneru, teicis uzņēmuma vadītājs Skots Flanderss. Tikšanās notika Hefnera privātmājā «Playboy Mansion» Losandželosā. Flanderss atzina, ka kailfotogrāfijas ir kļuvušas «nemodernas» interneta laikmetā. «Tagad jūs esat viena [datorpeles] klikšķa attālumā no jebkura iedomājama seksa akta par velti. Tātad šai ziņā tas ir vienkārši nemoderni,» sacīja Flanderss.

Žurnāls savulaik bija ieguvis ievērību ar to, ka lauza tabu, kurš neļāva parādīt sievietes kailas.

Šādi mainīts «Playboy» tiks izdots no nākamā gada marta; tajā vēl arvien tiks iekļautas sieviešu fotogrāfijas provokatīvās pozās, bet ne kailas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu