Foto: Raidījumā «Mana dziesma» aktrise Agnese Zeltiņa izrāda savu talantu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Svētdienas, 22.novembra, vakarā LTV1 ēterā ieskanējās jau trīspadsmitais Latvijas Televīzijas muzikālās spēles «Mana dziesma» raidījums. Tajā mēģināja atcerēties kaut nelielu daļu no skanīgajām Raimonda Paura teātra un kino dziesmām. Spēles dalībnieku kārtā – Agnese Zeltiņa, Katrīne Pasternaka un Velga Vītola pret Žoržu Siksnu, Vari Vētru un Andri Buli.

Trīspadsmitais «Mana dziesma» raidījums ikvienā mājā ienesa prieku un smieklus. Visi āķīgie Dagmāras un Intara jautājumi bija par un ap Maestro Raimonda Paula radītajām teātra un kino dziesmām. Kā nekā viņš savas daiļrades laikā ir radījis vairāk nekā 30 kinolentēm un 40 teātra izrādēm domātas melodijas, kurām piemīt īpašs šarms un skanējums.

Spēles dalībnieku kārtā šoreiz bija divi spēcīgi trio – šarmantā aktrise Agnese Zeltiņa, LTV seriāla «Māja pie ezera» zvaigzne, ap kuras tēlu veidojas īsta ģimenes sāga, Katrīne Pasternaka un Latvijas Radio 2 ētera balss Velga Vītola, kuras stājās pretī dziedošajam aktierim, režisoram un dziesminiekam Varim Vētram, vienam no šarmantākajiem Latvijas aktieriem Andrim Bulim un vīrišķīgās balss īpašniekam Žoržam Siksnam, kura pirmā nopietnā sadarbība ar Raimondu Paulu sākās tieši saistībā ar teātri – mūziklā «Māsa Kerija»!

Abas komandas demonstrēja lieliskas zināšanas par Raimonda Paula daiļradi, dziedāja, spēlēja instrumentus, lai tikai gūtu uzvaru. Īpaši jāizceļ aktrises Agneses Zeltiņas stabules spēlēšana, reti kurš nojauta, ka aktrise prot pūst stabuli.

Ne minūti raidījumā nebija iespējams redzēt drūmas sejas, nepārtraukti ikviena sejā bija smaids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu