Foto: Maikls Duglass un Ketrīna Zeta Džonsa nosvin piecpadsmit gadus laulībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

18.novembrī aktieru pāris Maikls Duglass un Ketrīna Zeta Džonsa svin savu piecpadsmit gadu kāzu jubileju. Ketrīna sociālajos tīklos publisko romantisku fotogrāfiju no pāra svētku brauciena.

Aktrise publiskojusi fotogrāfiju un pierakstījusi, ka dievina viņu kopdzīvi un cer, ka nekas nemainīsies nākamos piecpadsmit gadus.

Foto: Instagram

Pāris 2013.gadā bija pašķīrušies, bet nokārtoja visus pārpratumus, Duglass intervijā teica, ka viņu problēma ir tā, ka, esot populāram, viss notiek publiski.

Viņš nemitīgi uzsvēris, ka Ketrīna ir viņa mūža mīlestība, un viņš priecājas, ka šādas jūtas ir abpusējas, jo tikai tas stiprina laulību un palīdz nokārtot jebkurus pārpratumus un nesaskaņas.

Piecpadsmito gadadienu aktieri atzīmē, dodoties brīvdienās divvientulībā, abus bērnus atstājot radinieku uzraudzībā, kamēr paši bauda mīlestības un saules pieskārienus kādā no populāriem kūrortiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu