Slavenības steidz sveikt vienu no Rīgas populārākajiem bārmeņiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3.novembra vakarā Rīgā tika atvērta jauna izklaides vieta «Bi-Zarre», kuras jaunais koncepts ir īpaši pārdomāts, lai cilvēki, kuri vairs nav tīņu vecumā, varētu atpūsties kopā ar sava vecuma cilvēkiem. Rīgā nav daudz izklaides vietu, kuras nebūtu tendētas uz jauniešu auditoriju.

Viesiem ierodoties, tos ar smaidu sejā un pozitīvismu sagaidīja bāra īpašnieks Bruno, kurš iemantojis daudz draugu, pateicoties viņa agrākajam darbam bārmeņa ampluā.

Viesi visa vakara garumā varēja baudīt šampanieti, kokteiļus, dažādas uzkodas un saprast, kāda tipa ēdienu nodrošinās jaunā izklaides vieta. Tika padomāts arī par bērniem un tiem bija iespēja baudīt cukura vati, kura vienmēr iepriecina bērnu sirsniņas.

Šī bija viena no retajām reizēm, kad kādā pasākumā vienuviet novērojams tik daudz sabiedrībā zināmas personas, bieži vien vērojot publiku slavenības bija vairāk kā citi apmeklētāji.

Viesu rindās varēja novērot uzņēmēju Svetlanu Levu, dziedātājas Lieni Greifāni, Jenny May, Samantu Tīnu, dziedātāju Roberto, grupas «Flame&The Rolltones» līderi Ati Zviedri, televīzijas sejas Aivi Ceriņu, Leldi Lietavieti un Maiju Rozīti-Krištopāni, tāpat arī uzņēmēju Binniju Ārbergu, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieci Annu Lieckalniņu, aktrisi Ievu Aleksandrovu-Ekloni un daudzus citus.

Binnija bija ieradusies līdz šim neredzēta kunga sabiedrībā un centās izvairīties no iekļūšanas vienā fotogrāfijā ar pavadoni.

Viesus izklaidēja gan DJ Švāna spēlētā mūzika, gan saksofonista Jāņa Danēviča spēlētie skaņdarbi. Vakara izskaņā apmeklētāji bija tik ļoti atraisījušies, ka iemēģināja arī deju grīdu.

Atklāšana bija grandioza, vai bāra liktenis būs ilgāks nekā iepriekšējā bāra pastāvēšana, kurš tieši tajās pašās telpās izturēja gadu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu