Norisinājies «Johnnie Walker» īpašais draugu vakars

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pagājušajā nedēļā klubā «Sapņi un kokteiļi» norisinājās īpašais «Johnnie Walker» draugu vakars. Izrādās, «Johnnie Waker» ir viskijs, un tā draugi ir tieši šīs markas viskija cienītāji.

«Johnnie Walker» ir viens no pasaulē pieprasītākajiem viskijiem, kurš gada laikā tiek pārdots vairāk nekā 130 miljoni pudeļu. Viskija izcelsme meklējama Skotijā jau 1857.gadā, kad Džona Valkera dēls Aleksandrs pēc tēva nāves sāka ražot viskiju un nosauca zīmolu tēva vārdā.

Viesiem bija iespēja ne tikai baudīt dažādu veidu «Johnnie Wallker» viskijus, bet arī iepazīties ar zīmola jauno konceptu un uzzināt visus jaunumus, kuri drīzumā sekos. Īstiem draugiem ir jāzina jaunumi, lai saprastu, kā mainīsies viņu iemīļotais viskijs, tā garšu nianses un citi sīkumi.

Īsteni viskija fani neizvairījās no oficiālās daļas un iepazīšanās ar konceptu, bet labprāt sēdēja un vēroja gan slaidus, gan klausījās runātājos.

Tāpat viesiem bija iespēja laimēt balvas un iegūt savā īpašumā dzēriena pudeles, kuras tukšot ne tikai klubā, bet arī mājās.

Vakara gaitā sekoja īpaša filma, kuru pasākuma apmeklētāji vēroja, baudot dažādu veidu popkornu. Pirmā filma «Blade runner» uzņemta 1982.gadā, kur vairākās epizodēs aktieris Harisons Fords bauda leģendāro viskiju, bet pēdējā 2007.gadā, kur Džona Bilingsveja atveidotais varonis filmā «The man from Earth» pasūta tieši «Johnny Walker» viskiju.

Pēc filmas ikvienam bija iespēja uzkavēties pasākuma vietā, ļauties dejām un turpināt vakaru kopā ar savu labāko draugu «Johnnie Walker».

Viesi fotografējās pie īpašas foto sienas kopā ar divām skaistām sievietēm, kurām mugurā bija īpaši zīmolam draudzīgi krekliņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu