Ak, šīs dīvainās slavenu mūziķu prasības koncertrīkotājiem...

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Atklātībā nonācis amerikāņu reperu «Jay Z» un Kanjes Vesta koncertu rīkotājiem iesniegtais prasību saraksts, kurā Vests viesnīcas numurā ļauj izvietot tikai cilindriskas vāzes, savukārt «Jay Z» lūdz viņa istabas tuvumā neizmantot putekļu sūcēju.

Slavenību tenku portālā TMZ publicētajā dokumentā izlasāms, ka Vests licis viesnīcas istabā izkārt tikai melnus dvieļus, kā arī atrast viņam reto «Genelecs 1031a» stereosistēmu. Viņam vajadzīgs arī zobu diegs, «Kashi Go Lean» brokastu pārslas un 13 pudeles alkohola.

«Jay Z» tikmēr aizliedzis viesnīcas personālam jautāt par biļetēm uz koncertiem, lai «izvairītos no mulsuma», kā arī prasījis novietot numurā trīs 80 dolārus (72 eiro) vērtas sveces un apklāt visu mēbeļu asos stūrus, lai viņa meita Blū Aivija nesavainotos.

Savulaik publicētas arī citu zvaigžņu neparastās prasības. Popzvaigzne Šēra pieprasījusi atsevišķu istabu savai parūku kolekcijai, savukārt dziedātāja Mērija Blaidža likusi tualetē uzlikt jaunu poda vāku.

Amerikāņu dziedātājas Keitijas Perijas prasību sarakstā kādreiz bija teikts, ka šoferi nedrīkstot uz viņu «blenzt» atpakaļskata spogulī, taču pēc tā nonākšanas atklātībā punkts tika izņemts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu