«Izklausies redzēts» uzvar Šēra jeb Elza Rozentāle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Jau sesto nedēļu pēc kārtas televīzijas skatītāji varēja vērtēt šova «Izklausies redzēts» dalībniekus un to, kā viņi atveido dažādus Latvijā un visā pasaulē zināmus personāžus. Šoreiz žūrijas locekļi par labāko atzina džeza mākslinieci Elzu Rozentāli.

Jau klasiskajam žūrijas locekļu sastāvam, kurā ir Jānis Šipkēvics, aktieris Lauris Subatnieks un TV personība Jana Duļevska, šajā raidījumā pievienojās dziedātāja Samanta Tīna.

Apkopojot četru žūrijas locekļu vērtējumu, sestajā «Izklausies redzēts» raidījumā uzvarēja džeza māksliniece Elza Rozentāle, kura šonedēļ atveidoja dziedātāju Šēru. Otrajā vietā ierindojās Ieva Pļavniece, kura iejutās krievu aktrises un dziedātājas Ludmilas Gurčenko tēlā, bet dziedātāja Annija Putniņa atdarināja reperi «Vanilla Ice».

Aktieris Kristaps Rasims šoreiz atdarināja slepeno aģentu Ostinu Paueru, mūziķis Atis Zviedris atveidoja leģendāro Merilinu Monro, dziedātāja Antra Stafecka iejutās vācu popgrupas «Modern Talking» solista tēlā, mūziķis Jānis Auzāns atdarināja dziedātāju Edgaru Zveju, bet Andris Ābelīte - itāļu tenoru Andrea Bočelli.

Atgādinām, ka Elza Rozentāla pirmoreiz «Izklausies redzēts» uzvarēja tā pirmajā raidījumā. Pagaidām vien viņai un mūziķim Jānim Auzānam izdevies iegūt žūrijas locekļu augstāko vērtējumu divas reizes.

Šīs sezonas galvenā balva ir 5000 eiro, kuru šova uzvarētājs ziedos labdarībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu