Noskaties! Nedēļas karstākie videoklipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Viens no pēdējo dienu karstākajiem mūzikas video neapšaubāmi ir ilgi gaidītais Monreālas hipsterdīvas Klēras Bušē (Claire Boucher) jeb «Grimes» atgriešanās dubultvideo «Flesh Without Blood/Life in the Vivid Dream» (skat. resursus), taču netrūkst arī citu jaunu mūzikas klipu. Lūk, svaigākie un karstākie no šīs nedēļas ražas. Sākot ar Adeli, beidzot ar Kendriku Lamāru. Noskaties!

 
Nails Rodžerss
Nails Rodžerss Foto: Ekrānuzņēmums

Duran Duran, Nile Rodgers & Janelle Monáe «Pressure Off»

Vai varat nosaukt vēl kādu septiņdesmito gadu beigās dibinātu puslīdz cienījamu popgrupu bez «Duran Duran», kura vēl turpina darboties un kaut cik rezonēt? Tādu tiešām ir ļoti maz. Šie Birmingemas puiši ar kāpumiem un kritumiem spējuši radoši nodzīvot līdz 2015. gadam un pat laist klajā jaunu, gana kvalitatīvu studijas plati «Paper Gods».

Dsko ģitārists Nails Rodžers (Nile Rodgers), kurš astoņdesmitajos gados producēja vienu no grupas lielākajiem grāvējiem «Notorious», piedalās arī jaunajā platē. Lūk, kopdarba «Pressure Off» video, kurā piedalās arī futūriskā R&B dīva Džanele Monē (Janelle Monáe).

 
Foto: kadrs no video

Adele «Hello»

Britu dziedātājas Adeles videoklips «Hello» pirmajā diennaktī pēc iznākšanas video platformā «Vevo» skatīts vairāk nekā 27 miljonus reižu. Pirmais video no Adeles gaidāmā albuma piektdien iznāca vietnē «Vevo». Tas sasniedzis jaunu rekordu, pārspējot amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas hitu «Bad Blood», kas pirmajās 24 stundās tika skatīts apmēram 20 miljonus reižu.

Kā jau ziņots, Adele paziņoja par jauna albuma «25» iznākšanu. Dziedātājas iepriekšējais ieraksts «21» nāca klajā pirms četriem gadiem. Tas ieguva sešas «Grammy» balvas, turklāt visā pasaulē tika pārdoti vairāk nekā 30 miljoni albuma eksemplāru.

Adeles ierakstu kompānija «XL Recordings» norādīja, ka albums ar 11 dziesmām iznākšot 20.novembrī.

Adele sacīja, ka jauno ierakstu iedvesmojis «pagrieziena punkts» viņas dzīvē, kad dziedātāja kļuvusi «pa īstam pieaugusi».

 
«Delilah»
«Delilah» Foto: kadrs no klipa

Florence + The Machine «Delilah»

Šonedēļ ar jaunu singlu un kārtējo episko video atgriežas rudmatainā, majestātiskā, teju prerafaelītu brālības tradīciju laika dīva - popzvaigzne Florense Velša (Florence Welch). Dziesma «Delilah» ir vēl viens singls no šā gada plates «How Big, How Blue, How Beautiful». Arī šis dziesmas (līdzīgi «What Kind of Man») video režisors ir Vinsents Heiroks (Vincent Haycock).

Arī šajā video daudz reliģisku simbolu.

Klips ir daļa no cikla «The Odyssey». Šis ir sestais video šajā ciklā, kas seko «What Kind of Man», «St. Jude», «Ship to Wreck», «Queen of Peace» un «Long & Lost»

 
Foto: Ekrānuzņēmums

YACHT «I Thought The Future Would Be Cooler»

Klajā nācis jauns Portlendas dueta YACHT (akronīms jeb saīsinājums no Young Americans Challenging High Technology) futūriskais video dziesmai «I Thought The Future Would Be Cooler», kas ņemts no tāda paša nosaukuma albuma, kas klajā laists 16. oktobrī izdevniecības «Downtown Records» apgādā.

Atgādinām, ka 2009. gadā duets - dziedātāja Klēra Evansa (Claire L. Evans) un multimediju mākslinieks un mūziķis Džona Behtolds (Jona Bechtolt) uzstājās Rīgā.

 
Foto: kadrs no video

Faith No More «Sunny Side Up»

Amerikāņu rokgrupa «Faith No More» pēc 17 gadu pauzes šogad laidusi klajā jaunu albumu «Sol Invictus», ko grupa izdevusi pati savas «Reclamation Records» izdevniecības apgādā.

Vienam no skaņdarbiem, «Sunny Side Up», tapis video, kurā režisors Džo Linčs attēlo grupas dalībniekus kā sirmgalvjus, kas uzstājas veco ļaužu pansionātā.

Atgādinām, ka grupa izjuka 1998. gadā, taču 2009. gadā apvienojās un sniedza vienu koncertu arī Rīgā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Skrillex & Diplo feat. AlunaGeorge «To Ü»

«Jack Ü» ir dīdžeju superzvaigžņu Skrillex & Diplo skatuves vārds. Šovasar šis tandēms topus iekaroja ar Džastina Bībera dziesmu «Where Are Ü Now», kas ņemts no pavasarī izdotā albuma «Skrillex And Diplo Present Jack Ü». Šajā ierakstā atrodams vēl kāds interesants skaņdarbs - «To Ü», kas ieskaņots ar popmūzikas dueta «AlunaGeorge» solisti Alunu Frensisu (Aluna Francis; skatījām vaigā «Positivus» festivālā). Dziesmai tapis video, kurā nofilmēti reāli pāri urbānajā Detroitā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Savages «The Answer»

Britu meiteņu postpanka kvartets «Savages», kas ir trāpīgi uztaustījis mūsu sociālo tīklu laikmeta sāpi un savos koncertos nevis lūdz, bet pieprasa «neinstagramot» un uzstāšanās laikā aizvākt savus viedos telefonus, publisko jaunu dziesmas «The Answer» video. Dziesma ņemta no 22. janvārī gaidāmā jaunā albuma «Adore Life».

«Adore Life» būšot intensīvāks ieraksts nekā veiksmīgā debija «Silence Yourself» (skat. recenziju), sola meitenes.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

The Smashing Pumpkins «Run2me»

Bilija Korgana ansamblis «The Smashing Pumpkins» publicējis dziesmas «Run2me» video no pagājušā gada plates «Monuments to an Elegy». Tās režisore Linda Stroberija (Linda Strawberry).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kendrick Lamar «These Walls» ar Bilal, Anna Wise, Thundercat

Komptonas iedzīvotājs Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar, kurš atbildīgs par, iespējams, gada labāko hiphopa albumu «To Pimp a Butterfly», laidis klajā dziesmas «These Walls» video. Episki!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu