Nu arī Latvijā iespējams baudīt vakariņas un vērot, kā izmeklē slepkavību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29. oktobra vakarā pirmo reizi norisinājās «Kriminālās vakariņas», tā bija iespēja baudīt ēdienu intriģējošā atmosfērā un vērot, kā tiek atrisināts noziegums, kura liecinieki ir visi vakariņu baudītāji.

«Kriminālajās vakariņās» par viesu vēderu labsajūtu rūpējās šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kokteiļu eksperts Edgars Grišulis, bet par izrādes scenāriju un labo atmosfēru atbildīgs bija režisors Regnārs Vaivars.

Viss vakariņu laiks bija intrigām tīts, jo ikviens varēja izrādīties gan slepkava, gan skulptūras zaglis vai visa notikušā liecinieks.

Gandrīz pie katra galdiņa sēdēja kāds no izrādes dalībniekiem, tā iesaistot sižetā ikvienu skatītāju, kā nekā izmeklētāja acīs visi apmeklētāji bija vienādi, ikviens tika turēts aizdomās.

Īpašās vakariņas ar teātra elementiem baudīt bija ieradušās arī sabiedrībā pazīstamas personas – bijušais politiķis Māris Gailis, producente Žaklīna Cinovska, modes žurnāliste Una Ulme, miljonārs Valērijs Maligins, aktrise Elīna Dzelme, uzņēmēja Marika Ģederte, aktrise Zane Vaļicka.

Vakariņas sastāvēja no uzkodas, pamatēdiena un saldā ēdiena, kā arī pie katra ēdiena tika pasniegts īpašs alkoholisks kokteilis.

Pēc izrādes viesi bija sajūsmā par īpašo vakaru, jo nekad nekas tāds vēl nebija baudīts un redzēts!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu