Lamars Odoms jūtas labāk, Kardašajanas atgriežas ierastajos darbos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Basketbola zvaigzne Lamars Odoms ir atmodies no komas, bet tas nenozīmē, ka viņa sieva, ar kuru notiek šķiršanās process un kura apvainojusi sportistu izsekošanā, ir pametusi sportista palātu. Kloja Kardašjana nepārtraukti atrodas līdzās vīram.

Sievas klātbūtne Lamaram tikai dod spēku censties ievērot visus noteikumus un veseļoties, jo kopš krāpšanas skandāla viss, ko viņš vēlējās, bija atgūt Klojas mīlestību.

Sportists jau lēnām saka dažus vārdus un vairs neizmanto elpošanas aparātus. Viss notiek maziem bērna soļiem, bet atveseļošanās fakts ir gana liels notikums.

Kailija Dženere turpina eksperimentēt ar matiem, Kortnija Kardašjana un Kanje Vests uz Tygas dēla dzimšanas dienu ved bērnus, Kendela Dženere atgriezusies modeles darbā.

Vienīgi Kima Kardašjana, Krisa Dženere un Kloja Kardašjana joprojām atrodas slimnīcā, bet, dodoties ārā, lai pusdienotu, sieviešu sejās redzams smaids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu