Sabiedrības dāmas apskata kāzu kleitu jaunās tendences

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15. oktobrī tirdzniecības centrā «Mols» notika izstādes «Baltās kāzas - kāzu modes tendences 2016» atklāšana un kāzu modes skate, kurā piedalījās arī vairākas Latvijas slavenības.

Šis bija no retajiem pasākumiem, kurā slavenībām un topošajām līgavām bija iespēja aplūkot kāzu kleitu modes skati, jaunākās tendences un ļauties laimes un prieka «mākonim», kuru izstaro iemīlējušies cilvēki, kā nekā kāzas ir mīlas svētki.

Viesiem bija iespēja baudīt šampanieti, vērojot tērpu skati, kā arī pēc skates aplūkot visus tērpus, jo modeles nesteidzās pārģērbties, bet uzkavējās salona telpās, ļaujot viesiem aplūkot un aptaustīt kleitas.

Neviena no sabiedrības dāmām, kura apmeklēja pasākumu, pati nevēlējās uzlaikot kādu no kleitām, jo, ja tev nav līgavaiņa, kleitas vilkšana ir ļauna zīme un attālina laulību iespēju. Mīlas frontē kāzu kleitas nepamatota vilkšana ir pielīdzināma sasistam spogulim.

Tas, protams, netraucēja dāmām pasapņot par savām sapņu kāzām, apmainīties ar idejām, plāniem un, iespējams, dot kādu spožu ideju sievietēm, kuras patiesi gatavojas apprecēties jaunajā kāzu sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu