Par Latvijas 2014.gada vecmāmiņu atzīta Vera Loze (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

27.septembrī viesnīcā «Radisson Blu Daugava» noslēdzās konkurss «Vecmāmiņa 2014». Vairāk nekā divus mēnešus par galveno titulu sacentās četrpadsmit vecmāmiņas, un beigu beigās uzvaras laurus plūca vienmēr pozitīvā, smaidīgā Vera Loze.

Foto: Nauris Garkaklis

Konkurss «Vecmāmiņa» norisinājās jau trešo gadu pēc kārtas un pulcēja Latvijas drosmīgākās un atraktīvākās vecmāmiņas vienā telpā, kurā viņas sacentās par galveno titulu. Pasākums lieliski pierāda to, ka, kļūstot par vecmāmiņu, dzīve nebeidzas, sievietes joprojām ir skaistas, braukā ar skrituļslidām, dejo, dzied, pievēršas hobijiem, rūpējas par ārējo veidolu un, protams, arī mīl.

Konkursu apmeklēja iepriekšējo divu gadu konkursa dalībnieces, no kurām vairums ir darba grupā un ar savu entuziasmu, idejām un klātbūtni padara konkursu lieliskāku, kā arī šā gada finālistes, viņu draugi un ģimenes locekļi.

Konkurss sākās ar vīna malkošanu un sarunām neformālā gaisotnē, radot iespēju viesiem un žūrijas locekļiem nevis vienkārši klīst apkārt, gaidot pasākuma sākumu, bet lieliski pavadīt laiku, gaidot, kamēr ieradīsies visi viesi.

Foto: Nauris Garkaklis

Vakaru atklāja konkursa «Vecmāmiņa 2013» sievišķības titula ieguvēja Lilita Dūda, kura kopā ar partneri nodejoja ča-ča-ča.

Pēc Lilitas dejas uzstājās dziedātājs Roberto Meloni ar pāris dziesmām, liekot gan vecmāmiņām, gan žūrijai aplaudēt un dejot.

Finālā vecmāmiņas demonstrēja gan savu ikdienas stilu, gan defilē mākslu, prezentēja vizītkartes, un ilgākā, bet atraktīvākā daļa bija talanta demonstrēšana. Tika veidoti gan kokteiļi, gan attēlota Alla Pugačova, dejotas vēderdejas, dziedātas dziesmas, spēlēts teātris un lasīta dzeja.

Vecmāmiņas bija ļoti gatavojušās finālam, un reti kuras sievietes sejā varēja manīt stresu, konkursa finālistes baudīja vakaru, uznācienus, aplausus, kā nekā tik grezns fināls, kurā viesi ierodas vakartērpos, pavisam noteikti ir viena no skaistākajām dienām viņu dzīvē.

Sekoja četrdesmit minūšu pauze, kuru laikā tika saskaitīti visu divu mēnešu žūrijas vērtējumi un izvēlēta uzvarētāja.

Lai žūrija negarlaikotos, kamēr tika skaitīti punkti, pasākuma patronese Elita Drāke veidoja draudzības apli, kurā sastājās visa žūrija un pāris pagājušā gada vecmāmiņas, un Elita par ikvienu pateica labus vārdus.

Sekoja īpašā apbalvošanas ceremonija, kurā tika sadalīti tituli, kā arī iegūtas simpātiju balvas. Dzīves stila portāls «Sejas» apbalvoja arī savu 2014.gada vecmāmiņu, un par to kļuva atraktīvā, pozitīvā vecmāmiņa Inta Jēkabsone, kura divus mēnešus izcēlās ar lielisku humora izjūtu, interesantu, savdabīgu ģērbšanās stilu, kā arī mazām, skaistām cepurītēm, kuras kundzītei piešķīra šo to no Mērijas Popinsas imidža.

Apkopojot rezultātus, sīvā konkurencē uzvaras laurus plūca Vera Loze, kura visu konkursu izcēlās ar pieklājību un nebeidzamu dzīvesprieku.

Pēc apbalvošanas ceremonijas sekoja vakara neoficiālā daļa, kurā vecmāmiņas turpināja baudīt šampanieti, fotografēties cita ar citu un tika pat dejots. Dejas turpinājās līdz pat vēlai naktij, izrādās, vecmāmiņas prot svinēt svētkus.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu