Inta Fogele netiek ielaista konkursa «Vecmāmiņa 2014» finālā (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Skaistuma konkursu rīkotāja Inta Fogele 27.septembra vakarā nolēma apmeklēt konkursa «Vecmāmiņa 2014» finālu. Par spīti ielūgumiem ne sieviete, ne viņas trīs pavadoņi iekšā netika ielaisti. Inta ar draugiem neizturēja konkursa «Vecmāmiņa 2014» rīkotājas Elitas Drākes viesu atlasi.

27.septembrī noslēdzās konkurss «Vecmāmiņa 2014», kura ietvaros tika kronēta Latvijas 2014.gada vecmāmiņa. Uzvaras laurus sīvā konkurencē plūca Vera Loze.

Konkursa finālu apmeklēja viesi, kuriem bija ielūgumi uz pasākumu, - katrs paredzēja vietu pie galdiņa, tāpēc katra vecmāmiņa saņēma konkrētu skaitu ielūgumu.

Foto: Nauris Garkaklis

Lielu šoku un vilšanos piedzīvoja skaistuma konkursu rīkotāja Inta Fogele, kura netika ielaista pasākumā un apvainota viltus ielūgumu izgatavošanā.

Inta Fogele sarunā ar dzīves stila portālu «Sejas» pastāstīja, ka ielūgumus atradusi savā pastkastītē, tāpēc izlēmusi ierasties, lai atbalstītu Elitu Drāki, kura tieši no viņas ir iemācījusies skaistuma konkursu rīkošanas pamatus.

Foto: Nauris Garkaklis

Inta izteicās, ka, iespējams, Elita uzskata viņu par savu konkurenti, bet neredz tam iemeslu, jo viņas konkursos piedalās sievietes, kurām ir 20 gadi, bet Elitas konkursā piedalās sievietes labākajos gados.

Inta nesaprašanā minēja iemeslus, kāpēc nav tikusi iekšā, bet tas sievietei labi neizdevās, tāpēc savu pavadoņu ielenkumā Inta devās uz viesnīcas bāru, kur malkoja dzērienus.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu