Foto: Igors Krutojs drīzumā atkārtoti kļūs par vectētiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijā populārais dziesmu autors Igors Krutojs drīzumā otro reizi kļūs par vectētiņu. Viņa adoptētā meita Viktorija kļūs par māti meitiņai.

Foto: Instagram

Par to, ka gaidāmais Viktorijas bērns būs meita, paziņoja pats Igors Krutojs, intervijā stāstot, ka tiek pirktas dažādas rozā lietas un visa ģimene īpaši gatavojas meitenītes piedzimšanai.

Foto: Instagram

Vārdu gan komponists neatklāja, vien piemetināja, ka ir izvēlēti vairāki varianti, bet viņa meita un tās vīrs pēc pirmdzimtās nākšanas pasaulē paziņos galīgo izvēli.

Pagājušā gada jūnijā Viktorija Krutoja apprecējās ar restauratoru Deividu Berkoviču, ar kuru bija pazīstama jau no skolas laikiem. Pāris apprecējās Ņujorkā, bet vēlāk Monako rīkoja svinības četrsimt viesiem.

Viktorija ir Igora adoptētā meita, komponists viņu audzina jau no četru gadu vecuma. Meitenīte uzaugusi Amerikā, kur arī Krutojs iepazinās ar viņas māti.

Viktorijas bērns būs otrais mazbērns Igoram Krutojam, pirms pieciem gadiem viņa dēls ar sievu tam dāvāja pirmo mazmeitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu