«Friends Fashion party» pulcē modes un mūzikas mīļotājus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Kā jau katru gadu, oktobrī norisinās «Friends Fashion party». Tas ir pasākums, kurā satiekas mode ar mūziku un sniedz modes un mūzikas mīļotājiem daudz prieka. Šogad ballīte norisinājās no 8. līdz 11. oktobrim.

Kā jau ierasts, «Friends Fashion party» kluba «Friends» telpās pulcēja modes pazinējus un mīļotājus.

Trīs dienu laikā bija iespējams aplūkot dažādu zīmolu modes skates. Populārākie zīmoli, kuru darbus varēja aplūkot modes mīļotāji, bija «Vaide», «EFL Fashion», «Ina Cimoshko», neiztikt bez daudziem jaunajiem dizaineriem, kuri ar savām idejām un izdomu ienesa jaunas vēsmas jau ierastajā populāro zīmolu tērpu rutīnā.

Tā arī ir galvenā atšķirība starp «Friends Fashion party» un «Rīgas modes nedēļu» – «Friends Fashion party» uzsvaru liek uz jaunajiem talantiem, ļaujot tiem iemirdzēties pie modes debesīm.

Starp skatēm viesus izklaidēja populāri mūziķi – Alekss Silvērs un Liera Štein, Kamilla un Dima Milenins, Davids Kalandija, saksofonists Sergejs Baicovs un Katy Tindemark.

Katy Tindemark pirmo reizi uz skatuves kāpa ar ģitāru rokās un izpildīja dziesmu «I love rock`n`roll», pati spēlējot pavadījumu.

Viesi vēroja skati, baudot šampanieti, apsprieda modi, sveica dizainerus ar ziediem un pat centās sarunāt jau uzreiz pēc skatēm iegādāties kādu no skaistajiem tērpiem.

Pasākumu organizēja un vadīja, kā jau ierasts, dejotājs Deniss Tumakovs un pasākumu organizatore un vadītāja Jeļena Tonova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu