«Cabaret» jaunais projekts «La Luna»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 10 gadus projekta «Cabaret» autori skatītājiem piedāvā krāšņu koncertiestudējumu, ikreiz pārsteidzot ar ko nebijušu un jaunu. Arī šis gads nav izņēmums, jo pašreiz top un savam iznācienam gatavojas kabarē tradīcijās balstīta izrāde - koncertiestudējums «La Luna». Jaunās izrādes laikā skatītāji tiks ievesti emocijām piesātinātā vidē, kas aicinās ļauties brīvības, zemapziņas un iekšējo dzīļu spēkam.

Kāpēc cilvēki nedaudz baidās no pilnmēness? Varbūt tāpēc, ka šajā laikā pastiprinās zemapziņa, emocionalitāte un rodas neapzinātas bailes zaudēt saprātu? Vai tāpēc, ka cilvēki šajā laikā jūtas kā sakustināti, kad visas atmiņu nogulsnes uzpeld virspusē?

Koncertiestudējuma «La Luna» komanda pašreiz pēta un decembrī savā darbā vēlas parādīt to, ka pilnmēnesim nav tikai šī – tumšā seja, tas ir laiks, piepildīts ar maģisku un noslēpumainu noskaņu.

Tas ir vislabvēlīgākais laiks, kad atraisīt seksuālo enerģiju, nodoties mīlas priekiem un laiks, kad sekot savai iedvesmai,

atvērt jauno ideju krātuves. Tas ir laiks, kad spēcīgo vibrāciju ietekmē paaugstinās dzīvības procesi un mums ir iespēja gūt papildus enerģiju, dzīvības spēku uzplaukumu.

«La Luna» aicinās jūs noslēpumainā nakts pastaigā, izjust mēness elpu, mēness ritmu, tās vibrācijas, kas patīkami satrauc un liek vilkiem gaudot, slavinot mēness pilno apaļumu.

Pie jaunā projekta strādā ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda, kas visi kopā veido notikumu, kurš gaida savu iznācienu decembrī.

Izrādes režisors Viktors Runtulis par jauno projektu saka, ka salīdzinoši ar iepriekšējām izrādēm, «La Luna» būs emocionālāks, enerģiskāks, patiesāks un personīgāks stāsts. Uz skatuves radītās sajūtas gradācija variēs no vientulības līdz atkāsmei, no skatiena līdz mīlestībai.

Vairāk jūtīguma un seksualitātes projektā ienes sadarbība ar zīmolu «Amoralle» un Inesi Ozolu, kas ir šī gada izrādes kostīmu māksliniece.

Cabaret La Luna radošā komanda:

Režisors – Viktors Runtulis
Producente – Sanita Runtule
Tērpu māksliniece – Inese Ozola
Scenogrāfs – Kristaps Skulte
Muzikālais vadītājs – Mārcis Auziņš
Elektroniskās mūzikas aranžētājs – Matīss Runtulis
Horeogrāfi – Dmitrijs Gaitjukevičs, Ilze Zīriņa, Elīna Lutce, Avikk Parkour, Olga Žitluhina
Stiliste – Mairita Lamberte
Izrādes vadītājs – Jānis Skutelis
Solisti – Aija Vītoliņa (izrādē Žustīne), Elza (izrādē Elza), Jānis Bukums (Džonī Bī), Ralfs Eilands (Rafaēls);
Izrādes orķestris – Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Toms Poišs (bass), Rudolfs Dankfelds (sitamie instrumenti), Māris Jēkabsons (saksofons), Normunds Katajs Paeglis (trompete), Artis Greckis (trombons), Matīss Runtulis (DJ )
Dejotāji – Madara Makovska, Olga Spridzāne, Elīna Lutce, Ieva Ozoliņa, Vita Bekmane, Jūlija Kobceva, Simona Borovika, Dmitrijs Gaitjukevičs, Gints Dancītis, Avikk Parkour, Andrejs Filipovs
Iluzionists – Jyoti (Francija)
Cirkus akrobāti – Jeļena Vasiljeva un Sergejs Polupans
Aktieri – Līga Sipjagina, Gatis Cīrulis, Mārtiņš Kozlovskis, Jānis Kreklis, Andris Apinis, Dzintars Krūmiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu