Internetā nopludināti jauni slavenību kailfoto (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Internetā nopludināti jauni slavenību kailfoto, kurus hakeri varētu būt ieguvuši no zvaigžņu privātajiem kontiem. Tā ir otrā lielā slavenību kailfoto nopludināšana mēneša laikā. Šoreiz cietušas tādas sabiedrībā pazīstamas sievietes kā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kā arī aktrises Vanesa Hadžensa un Mērija Keita Olsena.

Nav skaidri zināms, kādā veidā fotogrāfijas iegūtas. Tās neilgu laiku bija pieejamas vietnēs «4chan» un «Reddit», taču tikušas dzēstas.

«Manuprāt, tas ir brīdinājums, ka cilvēkiem jāpievērš lielāka uzmanība privātuma iestatījumiem internetā,» sacīja Kardašjana. Realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» dalībniece norādīja, ka viņai neesot «iCloud» konta.

Eksperti pieļauj, ka iepriekš publicētie privātie foto tika iegūti, izmantojot paroļu uzminēšanas metodi, ko pieļāva ievainojamība «Apple iCloud» servisā.

Tehnoloģiju gigants «Apple» uzstāja, ka «iCloud» drošības sistēmā nav nepilnību un slavenību fotogrāfijām piekļūts, uzminot vai izvilinot viņu kontu paroles. Taču, reaģējot uz bezprecedenta slavenību privāto fotoattēlu noplūšanu, «Apple» mākoņpakalpojumam ieviesīs papildu drošības pasākumus.

Atklātībā nonākušas vēl vairākas aktrises Dženiferas Lorensas fotogrāfijas. Viņa cieta arī iepriekšējā hakeru uzbrukumā.

Kā ziņots iepriekš, Lorensas pārstāvis solīja tiesāties par attēlu nopludināšanu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu