Slavenības līksmo jaunā zīmola veikala atklāšanā (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.septembra vakarā tirdzniecības centrā «Spice» tika atklāts veikals «Esprit», atklāšanas svētkos veikalā bija īpašas atlaides, kuras steidza izmanto slavenības, iegādājoties sev jaunu garderobi.

Vīriešu kārtas viesi vīlās veikalā, jo izstaigājot visus stendus tikai saprata, ka vīriešu apģērbs netiek piedāvāts, tāpēc gan Kašers, gan Markus Riva vairāk nodevās sarunām un vēroja kā top dažādi zīmējumi, nepievēršot apģērbam īpašu uzmanību.

Mika Dukura sieviņa Laura iegādājās apģērbu, jo nav spilgtu krāsu piekritēja, turpretī, uzņēmēja Kristīne Lindenblate nespēja sev atrast vēlamu apģērbu, jo ir krāsu piekritēja.

Veikals bija parūpējies par uzkodām un šampanieti, gan ēdiens, gan dzērieni nepārtraukti tika piedāvāti pasākuma viesiem.

Viesus izklaidēja dīdžeja spēlētā mūzika, kā arī īpaša māksliniece, kura vakara gaitā uzzīmēja vairākus zīmējumus, zīmējumi ir mākslinieces asociācijas ar veikalu tīklu.

Karstuma dēļ, kurš valdīja veikalā atklāšanas vakarā, viesi neuzkavējās veikalā ilgi, bet izstaigāja to, sasveicinājās ar paziņām, iegādājās kādu apģērbu un devās prom. Karstums radīja nepārtrauktu kustību un viesi nenogura viens no otra. Arī šo problēmu veikals veiksmīgi risināja piedāvājot dažādas sulas un ledus aukstu ūdeni.

Jaunais zīmola veikals ir pirmais veikals Latvijā, kurš veidots atbilstoši Lighthouse stores koncepcijai. Šādā koncepcijā interjerā dominē neapstrādāts koks, ķieģeļu sienas, dažādu vielu veidotais apmetums, redzami betona gabali, toties, zaļo augu izvēle telpai dod papildus gaismu un siltumu.

Pasākumu apmeklēja dziedātājs Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola, blogere Alīna Kellere, dziedātāja Laura Raila, uzņēmēja Marika Ģederte, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, dziedātājs Miks Dukurs, dziedātājs Alekss Silvērs un citi.

Viesiem dodoties mājās, ikviens saņēma īpašu, bet praktisku dāvanu, lai veikala atklāšana vienmēr paliek atmiņā.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu